Makkelijker samenwerken dankzij onze software

Dankzij de slimme integratie werk je foutloos, snel en kwaliteitsvol

Samenwerken met leveranciers, klanten en transportbedrijven. Dankzij digitalisering van deze processen worden er minder fouten gemaakt in je groothandel, gaat het proces sneller en kan er duurzamer gewerkt worden. Dankzij Trade365 heb je meer samenwerking in je keten en ben je bijvoorbeeld steeds op de hoogte van de herkomst van je producten of retourzendingen. Zo kan iedereen kosten verlagen en efficiëntie verhogen. Dankzij de informatie-uitwisseling van Trade365 heeft iedereen toegang tot transparante informatie. Benut nu het volledige potentieel van digitaal en duurzaam werken.

Digitaal werken binnen je bedrijf

Sneller intern werken met gemak

Versterk je positie door de processen te digitaliseren. Zo verlaag je je eigen kosten, maar ook die van partners en klanten, en creër je nieuwe kansen. Dankzij gebruik te maken van de kracht van Power BI en EDI kunnen platformen ook eenvoudig samenwerken en worden gegevens automatisch uitgewisseld. Met Trade365 ga je samen vooruit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt je groothandel duurzaam

Duurzaam en efficiënter werken

Ieder bedrijf bezit een schat aan informatie (oa informatie vanuit jouw ERP), beeld je eens in hoeveel processen efficiënter en geautomatiseerd kunnen worden wanneer die data gedeeld wordt. Zo kan je eenvoudiger aan de hand van voorraadniveaus en je opslagcapaciteit werken. Met Trade365 heb je diverse tools ter beschikking om efficiënter, duurzamer en eenvoudiger te werken.

Rechtstreeks vanuit je software de verzending regelen

Optimaliseer logistieke uitdagingen

Kies jij er ook voor om je verzendingen door een partner te laten regelen? Maar hou je toch graag de controle en gegevens bij jou? Met trade365 heb je alle oplossingen bij de hand, hoe je logistiek ook verloopt. Dankzij de integratieplatformen werk je eenvoudiger samen met je partners aan de hand van dezelfde data. Een bestelling via je webshop kan zelfs automatisch worden doorgestuurd naar je e-fulfilment partner voor verzending ook de track&trace code wordt nadien automatisch naar de klant gestuurd via een notificatie.

Erwin staat voor je klaar

Laat je vraag achter

YOU GAC
Growing Together