Eenvoudig inkooporders beheren

Duidelijk en efficiënt orderbeheer met de juiste software

Hoe krijg je je producten zo efficiënt mogelijk van bij de leverancier naar je magazijn en nadien ook naar je klanten? Hoe maak je slimme verkoopprognoses om scherp in te kopen en snel te verkopen? Maak gebruik van alle mogelijkheden van Business Central én meer, met onze Trade365 toepassing heb je alle opties ter beschikking. Met deze orderbeheer software hebben je medewerkers ten alle tijde een duidelijk overzicht van alle artikelen, hun status, aantallen en levertermijnen. Je eigen returnpolicy is ook helemaal te regelen via de beste software van Microsoft.

Concrete klantenpersona’s

De klant centraal in jouw orderbeheer software

Een duidelijk overzicht van alle wensen en noden van de klanten, met contactmomenten, verkoopkansen, offertes, orders, etc. duidelijk weergegeven. Zo ben je steeds op de hoogte van welke kansen en valkuilen er ontstaan om sneller op in te spelen. Door middel van een duidelijke klantenopvolging kan je je meer focussen op de cliënt en zal hun tevredenheid stijgen. Dankzij het CRM heb je steeds centraal toegang tot alle gegevens over de klant.

De samenwerking van Business Central met Power BI en Trade365 zorgt voor een totaalpakket dat het leven voor jouw medewerkers makkelijker zal maken.

Betere voorbereiding met orderbeheer software

Eenvoudig werken met je juiste marge

Bekijk/beheer eenvoudiger jouw totale marge, na het toepassen van de correcte transportkosten, verkoopkosten, toeslagen, verzekeringen en belastingen. Door middel van toeslag- en margemodellen heb je per component een inzicht in de verkoopkost. Zo houd je een grip op het hele verkoopproces.

Digitale orderbeheer software

Een complete toepassing voor het hele proces

Een compleet systeem waar iedere medewerker zijn eigen taken in kan voltooien, iedereen op de hoogte is van de meest actuele, correcte informatie, en waarbij het systeem meer meewerkt in plaats van tegen. De volledige workflow is mogelijk in het systeem en dankzij Trade365 kunnen zelfs taken overgenomen worden.

“Groothandel doelstellingen vertalen naar concrete groei? Kom maar op.”
Arianne Mortier
Groothandel Consultant
Geen incomplete, of te late leveringen meer met orderbeheer software

Goed orderbeheer, tevreden klanten

Nog tijdens de voorbereiding mogelijke knelpunten gespot? Het verkoopproces optimaliseren dankzij een overzichtelijk planbord. Iedereen kan in één oogopslag zien wanneer mogelijke problemen kunnen opduiken, zo kan je er sneller op inspelen om klanten tevreden te houden.

Eenvoudig voldoen aan de wensen van de klant

Returns makkelijker afhandelen met orderbeheer software

Krijg een duidelijk inzicht in de sturing van klachten of retours en stuur bij waar het kan. Maak gebruik van probleemcodes, of checklists om je team te helpen. De geintegreerde RMA-module is specifiek ontworpen om klachten en retours makkelijker af te ronden. Je krijgt alle informatie eenvoudig ter beschikking van de klant of leverancier. Mogelijkheden voor feedback, meerdere acties en documenten. Dankzij het Power platform verbeter je ook eenvoudig de dienstverlening en de klanttevredenheid.

Bert vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Laat je vraag achter

YOU GAC
Growing Together