Blijf verbonden en verhoog je efficiëntie

ERP software gespecialiseerd voor de zorgsector

Samen zorgen we voor een efficiënte werkwijze en hierdoor kan jij je positie in deze competitieve markt versterken. Wanneer de administratieve taken gereduceerd worden door ons ERP systeem, krijg je een beter algemeen zicht over je klantenbestand en je supply chain. Beleidsmakers en wetgeving hebben een grote impact op deze sector. Het is van cruciaal belang om samen met onze oplossing deze administratieve opvolging te minimaliseren.

Onze software voor de zorg zorgt voor een procesondersteuning die jou meer ruimte geeft. Het geeft meer overzicht en inzicht in de zorgketen, kosten en de contractuele afspraken met je klanten en leveranciers.

Waarom GAC en ERP in de zorg

GAC als softwareprovider voor jou

• Optimaal overzicht over financiële zaken
• Ondersteuning van de zorg gerelateerde wet- en regelgeving
• Gespecialiseerde integratie met eHealth berichtverkeer
• Eenvoudig te gebruiken
• Door de cloud is het altijd en overal beschikbaar
• Klantretentie en efficiëntie verhogen

Onze ERP software is perfect afgestemd op de zorgsector en hun toeleveranciers

GAC en de zorgsector, een snel gemaakte keuze

De zorgsector is 1 van de gespecialiseerde domeinen van GAC. Met onze jarenlange ervaring en specifiek opgeleide medewerkers hebben we een platform ontwikkeld dat uw processen optimaliseert en uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Ons ERP systeem bevat verschillende bouwstenen waarop u kan terugvallen om doelgericht werk te leveren. Deze oplossingen versnellen en verbeteren processen zodat uw organisatie aan tijd wint. Door deze tijd de investeren in uw klanten verhoogt u niet alleen uw klantenretentie maar ook hun tevredenheid. Met GAC werken is samen de zorg verbeteren.

Wat wij jullie aanbieden
ERP in de zorg
Op maat gemaakte software voor elk wat wils
Meest gekozen
Medical365
Plus

Dé oplossing voor toeleveranciers in de medische sector. Innoveer je bedrijfsprocessen met Medical365 Plus! Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

€ 49,5-
per gebruiker
per maand
Medical365
Enterprise

Dé oplossing voor toeleveranciers in de medische sector die te maken hebben met hulpmiddelenbeheer en eventueel productie. Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

Bevat alles van Medical365 Plus inclusief:

€ 71,5-
per gebruiker
per maand
Neem contact met ons op!
Stuur ons gerust een mail of vul het contactformulier in
Wij zorgen met onze ERP software voor een optimale werking van uw bedrijfsprocessen. Met een uitgebreide kijk en inzicht heb je een continu overzicht over je klanten, kosten en zorg gerelateerde wet- en regelgeving en nog veel meer. Geïnteresseerd hoe alles in zijn werking zal gaan? Neem dan zeker contact op met ons en je krijgt spoedig een antwoord op je vraag.
Onze collega helpt je graag verder.

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together