Financiering in de zorg, hoe handelen?

GAC biedt je ERP software aan om je processen te stroomlijnen

Niet enkel de wet- en regelgeving maar ook de afnemende marges door oplopende kosten zijn parameters die een zorgaanbieder continue moet monitoren. Helaas zien we ook dat in de markt veelal de behandeling wordt vergoed in plaats van de dienst of het product. Medical365 zorgt voor een ultieme ondersteuning van je processen. Je krijgt snel inzicht over wat zich afspeelt zowel boven als onder de radar. Onze ERP software is gebaseerd op Business Central en reikt je vele antwoorden aan, een optimale raadgever om de juiste keuzes te maken.

Financiering in de zorg

De supply chain van morgen, krijg controle over je processen

De logistieke sector is niet altijd even eenvoudig en dat geldt ook voor de logistiek in de zorg. Verscheidene complexe processen en de daarbij horende analyses inzake kosten, producten en locaties kunnen leiden tot vele kopzorgen. Medical365 verlicht de kopzorgen en reikt vele oplossingen aan. Geen zorgen meer maken omtrent al deze uitdagingen.

Medical 365 is een ERP softwareprogramma dat speciaal gemaakt is voor zorg-specifieke logistieke processen. Er is een gemakkelijk te gebruiken app ontwikkeld waarin je je collega’s op de weg kan begeleiden met transport- en serviceplanning en je collega’s in het magazijn met magazijnscanning. Ter ondersteuning van je consignatievoorraden kan je je depotbeheer en assetbeheer hierin invoeren.

De oplossing voor elke branchespecifieke supply chain

Gebruik Medical365 voor meer diepgang in je analyse

Vinger aan de pols bij financiering van de zorg

Met Medical365 kijk je als een helikopter naar je organisatie. Niets ontsnapt aan je oog en je krijgt inzicht in alle processen en kosten. Dit is nodig om de juiste keuzes te maken maar ook om deze te bewaken. Dit inzicht is ook nodig om de juiste beslissingen te maken wanneer het gaat over bijvoorbeeld de marges per behandeling of cliënt. Het analyseren van deze marges en processen zorgt voor betere keuzes in artikelen of kosten omdat je de meest toegepaste oplossing per soort behandeling kan vaststellen.

Business Central aangevuld met Medical365 zorgt voor optimale, inzichtelijke analyses. Dit in combinatie met Power BI leidt tot de basis voor meetbare kostenreductie en bedrijfsprocesbeheersing.

Krijg inzicht in je financiering van zorg

Wat kunnen we leren uit het verleden?

Zonder glazen bol kunnen we de toekomst niet voorspellen, echter kunnen we er wel op anticiperen door middel van verschillende statistische testen en modellen. Aan de hand van deze modellen krijg je inzicht op de huidige situatie maar ook over de toekomst en dit is van uitermate hoog belang wanneer je de juiste strategische en tactische keuzes wilt maken als bedrijf. Met de daarbij aanvullende data over bijvoorbeeld demografische factoren, ziektebeelden en dergelijke kan je je analyses nog verder uitbreiden en inspelen op de verwachte en onverwachte toename in zorgbehoeften.

Met Power BI, Medical365 en onze kennis van Datascience kan je deze data gericht interpreteren, analyseren en rapporteren ook al ben je geen data-analist. Hierdoor kan je je optimaal voorbereiden op trends en de toenemende zorgvraag.

Onze collega's staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen

Neem controle over de toenemende zorgkosten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together