Efficiënt werken voor de zorgsector

Richt je meer op de zorg, en minder op de administratie

Door een efficiënt administratie-proces hoeven je medewerkers zich hierover niet te veel zorgen maken; Hierdoor komt er meer tijd vrij voor het effectieve zorgproces. En zo verlaag je de werkdruk van je medewerkers en de druk op je organisatie.

Dankzij Medical365, kan je de processen optimaal ondersteunen voor je organisatie.

Efficiënt werken voor de zorgsector

Logistieke opvolging voor de zorgsector

Hou grip op de financiële en logistieke kant van je onderneming. Met steeds een focus op de tijdige leveringen, besproken budgetten en beperkte opslagmogelijkheden. Dankzij Business Central en Medical365 heb je steeds toegang tot een volwaardige ERP-functionaliteit, met een focus op de patient.

Beheer eenvoudig het aankopen, huren, uitlenen, etc. van hulpmiddelen. Met medical365 worden complexe processen optimaal ondersteund voor een eenvoudiger overzicht.

Efficiëntie in de zorgsector

Beheer alle hulpmiddelen efficiënt

Krijg controle over/grip op uw hulpmiddelenbeheer

In elke zorgorganisatie zijn er heel wat verschillende hulpmiddelen waar cliënten gebruik van kunnen maken. Alle hulpmiddelen staan echter op een andere locatie, zijn in een andere staat of worden ondertussen gebruikt voor een ander doel. Het efficiënte stockbeheer van hulpmiddelen is vaak een mengeling van allerlei factoren. Er kan van alle mislopen, zoals het niet terugkeren van een verhuur, een slechte staat voor verkoop, etc. Met Medical365 zorgen we voor een daadkrachtige aanpak hiervan.

Efficiënt werken voor de zorgsector

Eenvoudige facturatie van hulpmiddelen

De vele mogelijkheden bij het verrekenen van hulpmiddelen maken van de administratie een complex proces. Patiënten veranderen van verzekeraar, de wetten en regels worden aangepast of hulpmiddelen worden uitgeleend en verhuurd. Dankzij een combinatie van Medical365 en een Power BI dashboard heb je steeds een duidelijk overzicht van relevante zaken.

Efficiënt werken voor de zorgsector

Iedereen helpt mee bij de stockbeheer

Bij het gebruik van hulpmiddelen in een zorginstelling komt vaak heel wat administratie kijken. Denk maar aan het bewaren van voorschriften. Een eenvoudig gecentraliseerd systeem dat toegankelijk is voor alle partijen is daarom van belang. Met Medical365 zorgen wij voor een integratieplatform of PowerApp waarmee uw organisatie, de leverancier of zelfs de klant bepaalde meldingen kan uitvoeren.

Contacteer ons voor al jouw vragen

Wil jij ook efficiënt werken voor de zorgsector?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together