Digitale gegevensuitwisseling was nog nooit zo gemakkelijk

Digitalisering in de zorg, niet meer weg te denken

Digitalisering gaat overal in een stijgende lijn en ook de zorgsector kan niet achterblijven. Het uitwisselen van digitale gegevens vergemakkelijkt vele processen en verhoogt dus de efficiëntie van de organisatie. Door het uitwisselen van gegevens verlaag je de meervoudige invoer en verminder je de foutenmarge. Medical365 speelt hierop in, het ondersteunt een aantal belangrijke berichtenstromen. Door middel van het integratieplatform ben je in staat om de integratie breder te zetten met andere partijen uit de keten.

Communicatie en digitalisering in de zorg

eHealth berichtenverkeer in Medical365

In de zorgsector krijg je continue berichten. Communicatie is dus enorm belangrijk en deze moet liefst optimaal lopen zodat je alles onder controle hebt en houdt. Hiervoor bieden wij in ons Medical365 pakket eHealth aan. eHealth is verantwoordelijk voor veilig en betrouwbaar berichtenverkeer tussen zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Het opvragen van verzekeringsgegevens, het versturen van declaratieberichten, het verwerken van retourberichten of het uitwisselen van berichten binnen de (i)WMO-wetgeving zijn allemaal een belangrijke basis voor jouw financieringsstroom. Medical365 minimaliseert de handelingen voor jouw organisatie en zorgt voor een goed, veilig en stabiel proces.

Omarm de digitalisering van je organisatie

Digitalisering in de zorg doe je op deze manier

Medical365 is hét digitale platform voor gegevensuitwisseling

Ook op logistiek vlak is er in de zorgsector enorm veel digitale uitwisseling, zeker als toeleverancier. Dit bijvoorbeeld bij het uitwisselen van product-, order- en factuurgegevens met leveranciers of zakelijke klanten. Naast de wetgeving, die het verplicht stelt om opgebouwde dossiers beschikbaar te stellen, sturen ziekenhuizen of andere zorginstellingen hun opdrachten vanuit voorschrijfsystemen. Dit zorgt ervoor dat je verplicht wordt om opgebouwde dossiers beschikbaar te stellen. De complexiteit in de processen komen er grotendeels door hoeveelheid aan protocollen, technische eisen en partijen.

Medical365 kan deze manier van gegevensuitwisseling efficiënter maken en zo kostenbesparend werken.
Dit in combinatie met onze ruime ervaring zorgt voor de gewenste integratie tussen partijen in de zorgketen en daarbuiten.

Onze collega's staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen

Vergroot je succes door digitalisering

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together