Alomvattende aanpak en inzicht in je cliënteel

Vul de klanten hun wensen in door een optimale ondersteuning

Door de keuze tussen veel verschillende organisaties zijn de eisen van de klanten steeds groter geworden, waardoor het voor de zorgverlening steeds moeilijker wordt. De klanten baseren hun keuze in een organisatie vaak op basis van de dienstverlening en de emotionele band die men opbouwt. Een 360 graden aanpak naar de klant toe is dus cruciaal. Het aanbieden van een correcte service en het aanbrengen van informatie op een laagdrempelige manier zorgt voor een comfortabele dienstverlening dat het cliënteel, de mantelzorgers of de betrokken zorgverleners niet vergeten.

Het aanbieden van autonomie werkt stimulerend, dit kan op vlak van informatie, bestellingen plaatsen of afspraken inplannen.

Inzicht in behoeften creëert wederkerende klanten

Speel in op de noden van je klant en verhoog je klantretentie

Een klant begeleiden zorgt voor een grote hoeveelheid aan data en gegevens. Welke voorzieningen worden er gebruikt? Welke afspraken zijn er gepland? Is de geleverde zorg al vergoed? Welke specialist heeft de klant verwezen? U ziet dat er een groot arsenaal aan vragen is en naast deze informatie is er ook algemene informatie. Deze vragen en andere gegevens vormen de basis voor goed en efficiënt klantcontact en dus voor klantbinding. Anticiperen is belangrijk, weet wat je klant wil, voordat je klant het wil.

Medical365 is gespecialiseerd in het gestructureerd en veilig vastleggen van je gegevens. Met COV kan je ze vervolgens inzien, muteren en integreren voor de relevante verzekeringsgegevens. Wanneer de informatie vastligt kan je direct vervolgacties ondernemen.

Verhoog je inzicht en anticipeer op je klant

Autonomie en kennis is essentieel voor de klant!

Hoe kan ik me onderscheiden van de anderen?

Digitalisatie van de wereld is niet meer weg te denken. Veel producten en diensten worden permanent aangeboden Dit is ook van toepassing voor de zorgsector. Patiënten, mantelverzorgers en professionals kunnen veilig gegevens inzien, aanpassen of aanvullen. Aangezien je voldoet aan het (AVG) recht tot inzage van zorggegevens kunnen voorgenoemde makkelijk een herhaalbestelling plaatsen, een vraag stellen of een vervolgafspraak plannen. Dit zorgt een vermindering van administratieve taken en ondertussen stijgt je klanttevredenheid en klantretentie.

Onze collega's staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen

Ga voor een tevreden klant, keer op keer

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together