DATUM
06/07/2022
TIJD
14:30 - 15:15
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Bij vrijwel alle handelsorganisaties waar wij  mee spreken, spelen dezelfde uitdagingen.  Ze hebben te maken met schaarste in het aanbod van containers, waardoor de containerprijzen sinds wel vertienvoudigd zijn. Of ze hebben met schaarste in materialen en/of grondstoffen, waardoor ook het proces van levertijden beïnvloed wordt.

Grip en voorspelbaarheid
Als groothandel wil je grip houden op deze processen, zodat je voorspelbaar bent in wat je gaat verkopen en wat je uiteindelijk omzet gaat generen. Een ERP oplossing die je processen daarin ondersteund is een must-have om de concurrentie bij- en voor te blijven.

Trade365
Heb jij alle processen binnen je groothandel of online retail organisatie volledig geautomatiseerd?
Speciaal voor handelsondernemingen heeft GAC onmisbare functionaliteiten toegevoegd aan Microsoft Business Central. In dit webinar laten we je graag zien hoe je de volgende processen en makkelijk automatiseert.

Wat komt er allemaal aan bod tijdens het webinar:

  • Het verkoop proces
  • Het inkoop proces
  • Het logistiek proces
  • Het service proces
  • Het finance proces
14.30 15.15
Innoveer je handelsprocessen met Microsoft en GAC
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Jorik Voogd

GAC Business Solutions

Jorik vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor groothandelsbedrijven en online retailers. Tijdens demo’s en webinars deelt Jorik zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together