DATUM
31/05/2024
TIJD
11:30 - 12:15
LOCATIE
Microsoft Teams

Mis de kans niet om deel te nemen aan ons aankomende webinar, waar we de meest recente wijzigingen en functies van Perfion 5.4 2024 R1 onthullen. Onze vertrouwde Perfion Consultants van GAC staan klaar om je door de nieuwe mogelijkheden te leiden en praktijkvoorbeelden te geven van de innovatieve “Filtered values” functie.

Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen
Webinar Perfion 5.4 Release

Nieuwe functies in Perfion

Ontdek de agenda:

Tijdens het eerste deel geven we je inzichten in de nieuwe versie van Perfion 5.4. Ontdek hoe je met "gefilterde waarden" de keuzemogelijkheden beperkt voor je eindgebruikers. We doorlopen samen de nieuwe functionaliteiten van in de webclient:

• Toevoeging van de functie "Section Designer"
• Verbeterde UX voor SWAP vanuit de grid én vertalingen van "Selecteerbare" feautes
• Verbeterde "Rechtsklik" ervaring

PIMaximize: Haal alles uit Perfion PIM

Bij GAC streven we ernaar onze klanten te inspireren en te helpen het maximale uit Perfion te halen. Daarom introduceren we "PIMaximize". In deze sessie bieden we praktische benaderingen op basis van specifieke productdata-uitdagingen die onze klanten ondervinden, om verbeteringen en efficiëntie te realiseren door Perfion te gebruiken. We zullen de nieuwe functionaliteit rond "Filtered values" uitvoerig bespreken en de volgende methoden onder de loep nemen

Heb je een suggestie?

Heb je zelf een suggestie voor een onderwerp in onze PIMaximize? Geef het gerust door aan één van onze vertrouwde Perfion consultants. We staan open voor jouw input!

Schrijf je nu in voor ons webinar

ontdek de nieuwste innovaties van Perfion 5.4.
Schrijf je hieronder in, ook als je de opname wilt ontvangen
Webinar Perfion 5.4 Release

YOU GAC
Growing Together