Dankzij het geavanceerde verzendvoorstel uit Trade365 kun jij je magazijn op een slimme en efficiënte manier aansturen. Door gebruik te maken van het geavanceerde verzendvoorstel kun je eenvoudig plannen welke magazijnverzendingen en bijbehorende Pick opdrachten aangemaakt moeten worden. Dankzij diverse handige parameters kun jij op een flexibele manier de juiste opdrachten genereren voor je magazijnmedewerkers. Vanuit één overzicht zie je de benodigde pick opdrachten voor verkooporders, transfers en assemblageorders en maak je met één druk op de knop alle relevante documenten aan.

Met de mogelijkheid om prioriteiten mee te geven aan klanten of je orders, bepaalt het geavanceerde verzendvoorstel automatisch de juiste prioriteiten bij het toekennen van de beschikbare voorraad. Hierdoor kun je eenvoudig grote hoeveelheden verzenddocumenten verwerken en toekennen aan de juiste medewerkers. Je kunt hierbij zelf bepalen op welke manier de beschikbare voorraad wordt toegekend bij het uitleveren van je orders (verzendadvies, verzenddatum, orderdatum en klantprioriteit). Daarnaast kun je automatisch de te verzenden documenten groeperen bij het uitvoeren van het verzendvoorstel.

De aangemaakt pick opdrachten kunnen via het reguliere proces verder uitgevoerd worden. Maak hierbij gebruik van magazijnscanning van Tasklet Factory Mobile WMS, om je complete magazijnproces papierloos te maken.

Één voorstel voor al je te picken opdrachten. Genereer met één druk op de knop alle benodigde magazijnverzendingen en pick opdrachten. Pas eenvoudig de toegekende voorraad aan en verwerk het verzendvoorstel in één keer of bepaal zelf voor welke gedeeltes je de pick opdrachten wilt aanmaken. Visuele waarschuwingen wanneer bijvoorbeeld onvoldoende voorraad aanwezig is of wanneer er een verkooporder (met het verzendadvies compleet leveren) gedeeltelijk uitgeleverd dreigt te worden. Bepaal op een flexibele manier hoe documenten gegroepeerd moeten worden. Beschikbare voorraad wordt gealloceerd op basis van een flexibel in te richten priorisering.

Trade365 biedt ook uitgebreide rapportagemogelijkheden voor het verzendvoorstel. Hierdoor kun je in één oogopslag zien wat de status is van je verzendingen en of er eventuele problemen zijn. Dit biedt je inzicht in hoe efficiënt je magazijn werkt en waar eventuele knelpunten zitten. Hierdoor kun je gericht verbeteringen doorvoeren en je magazijnproces steeds verder optimaliseren.

Daarnaast kun je het verzendvoorstel ook koppelen aan je vervoerders. Hierdoor kun je real-time inzicht hebben in de status van je verzendingen en weet je altijd waar je verzendingen zich bevinden. Hierdoor kun je snel handelen wanneer er onverwachte vertragingen zijn en kun je je klanten altijd op de hoogte houden.

Met de mogelijkheid om de verzendingen en pick opdrachten te verwerken in real-time, zijn de verzendvoorstellen van Trade365 een uitgebreide en efficiënte oplossing voor je magazijn. Hierdoor kun je je magazijn op een slimmere en efficiëntere manier aansturen en gericht verbeteringen doorvoeren.

Bekijk in onderstaande video van Charon, hoe je op een slimme manier je magazijnactiviteiten kan plannen en aansturen dankzij het geavanceerde verzendvoorstel.

Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together