Met onze software kun je eenvoudig de voortgang van jouw productieorders volgen. Registraties van materialen en uren worden automatisch vastgelegd. Bovendien kun je gebruik maken van een as-built structuur, die een nauwkeurige registratie biedt van de materialen en uren die daadwerkelijk zijn gebruikt. Deze structuur kan worden gekoppeld aan een verkooporder, zodat je altijd kunt nagaan hoe een product is gemaakt en welke klant het heeft ontvangen.

Onze tool biedt een overzichtelijke weergave van de registraties op jouw productieorders. Hierbij kun je gedetailleerde informatie bekijken over het verbruik van uren en materialen. Bovendien kun je direct de as-built structuur raadplegen vanuit bijvoorbeeld een verkooporder.

Met onze slimme functionaliteit kun je bovendien gemakkelijk zoeken in de as-built structuur. Zo kun je snel en efficiënt de informatie vinden die je nodig hebt. Met deze tool houd je altijd overzicht over jouw productieproces en kun je snel reageren op veranderingen en uitdagingen.

Weet altijd hoe je het gemaakt het. Tommie laat je in onderstaande video zien hoe je je As-Built structuren inzichtelijk houdt.

YOU GAC
Growing Together