Als engineer is het essentieel om data te kunnen gebruiken vanuit je engineeringssystemen in ERP. Deze data moet automatisch, naadloos en zonder fouten worden overgedragen. Dit kan door middel van een eenvoudige file import of door een volledig geautomatiseerde low code integratie. Zo wordt engineering data transparant voor de gehele organisatie en toeleveranciers.

Met Production365 kun je gemakkelijk CAD-, PDM- en PLM-systemen integreren. Dit kan op basis van manuele verwerking met een file import, maar je kunt deze integratie ook automatiseren met behulp van Power Automate. Zo maak je gebruik van een geautomatiseerde integratie die efficiënt en foutloos verloopt.

Je kunt alle aangemaakte artikelgegevens controleren voordat het daadwerkelijke artikel wordt gegenereerd. Bovendien is het mogelijk om data over te nemen van onder andere artikelen, stuklijsten, bewerkingsplannen, documenten, tekeningen en links. Bestaande artikelen (volledig nieuw of in stuklijsten) worden automatisch herkend en gehighlight, zodat je snel en gemakkelijk kunt werken.

Dankzij onze software heb je altijd inzicht in de status van jouw engineering data. Dit bespaart tijd en verkleint de kans op fouten, zodat je efficiënter en effectiever kunt werken.

Voorkom dubbele invoer van artikelgegevens en connecteer je CAD, PDM of PLM systeem. Tommie toont je de mogelijkheden in onderstaande video.

YOU GAC
Growing Together