Verhoog de efficiëntie van jouw productieproces met clusterorders. Hiermee kun je gelijksoortige bewerkingen van meerdere productie-orders (zoals afdelingen en bewerkingsplaten) eenvoudig samenvoegen en vervolgens in één keer boeken op een clusterorder. De boekingen worden daarna automatisch naar rato verdeeld over de onderliggende productie-orders. Dit betekent dat je met clusterorders eenvoudig werkzaamheden over meerdere productie-orders kunt verwerken, zonder onnodige handelingen.

Combineer meerdere productie-orders met multi-select om nog meer tijd te besparen. Het is niet langer nodig om elke productie-order afzonderlijk te boeken; dit kan nu in één keer met een clusterorder. Hierdoor verlaag je de administratieve lasten en kun je je volledig richten op de productie. Mis deze handige functies niet en verhoog de efficiëntie van jouw productieproces vandaag nog!

Benieuwd hoe je de clustorder functionaliteit in praktijk toepast? Tommie laat zien hoe je dit doet binnen Dynamics 365 Business Central. Bekijk de video.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together