De module voorraadbeheer biedt u een geavanceerde oplossing voor het beheren van uw voorraad. U krijgt inzicht in uw voorraad- en serviceniveau, waardoor u op tijd uw producten kunt bestellen en uw klanten op tijd kunt bedienen. U krijgt ondersteuning bij het bepalen van het optimale voorraadbeleid, waardoor u de juiste hoeveelheid producten op voorraad houdt en besparingen kunt realiseren. U kunt de berekeningen presenteren in een werkblad en deze eventueel aanpassen. Door de integratie met Power BI kunt u eenvoudig analyseren wat de impact is van het nieuwe voorraadbeleid. Bovendien kunt u in één batch uw nieuwe voorraadparameters doorvoeren op de geselecteerde producten.

Hieronder vind je wat voorbeelden van de analyses, die je vanuit Power BI kan realiseren. Zo heb jij snel een visueel inzicht in de inkoopvoordelen die je mogelijk misloopt of voorraadkosten die hoger worden, wanneer het voorstel niet zou worden doorgevoerd.

Wil je weten hoe jij altijd het maximale resultaat behaalt dankzij het optimaal bestelbeleid uit Trade365? Susan laat het je in onderstaande video zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together