Een perfecte afstemming tussen vraag en aanbod is geen eenvoudige opgave. Gelukkig is er nu een slimme tool die u hierbij kan helpen: het order planbord. Dit systeem bekijkt continu de inkomende transacties, zoals inkoopplannen, en vergelijkt ze met de uitgaande transacties, zoals verkooporders. Hierdoor ziet u op een oogopslag welke verkooporders door veranderingen in aanbod niet meer op tijd kunnen worden geleverd. Het order planbord helpt u ook bij het identificeren en oplossen van knelpunten.

Hiermee kunt u eenvoudig de vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Het systeem berekent de nieuwe leverdatum voor de order of specifieke producten, zodat u altijd op de hoogte bent van eventuele wijzigingen. Bovendien kunt u verkooporders prioriteren, zodat ze voorrang krijgen bij de uitlevering. Na het oplossen van knelpunten in verkooporders, kunt u, indien gewenst, automatisch een nieuwe orderbevestiging naar de klant sturen.

Het order planbord houdt rekening met een breed scala aan inkomende en uitgaande transacties, zoals inkoopplannen, transferorders en assemblage orders. Dit zorgt voor een volledig overzicht van alle zaken die van invloed zijn op de levering van producten. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van eventuele knelpunten en kunt u deze snel oplossen.

Dankzij deze mdule heeft u altijd inzicht in de nieuwe leverdata van uw verkooporders. Dit geeft u de mogelijkheid om proactief te reageren op veranderingen en knelpunten. Bovendien kunt u de juiste acties uitvoeren om deze problemen op te lossen, zodat uw verkooporders op tijd en correct kunnen worden geleverd.

Voer veranderingen op order- of klantenniveau door of verwerk aanpassingen in grote bulk hoeveelheden. Het order planbord is een flexibele en krachtige tool die u ondersteunt bij het efficiënt afstemmen van vraag en aanbod. Hierdoor kunt u zich richten op andere belangrijke taken, zoals het verbeteren van de klanttevredenheid en het uitbreiden van uw bedrijf.

Waarom het order planbord onmisbaar is voor jouw handelsorganisatie, legt Susan je uit in onderstaande video.

Koen laat het je graag zien!

Is Trade365 iets voor jouw bedrijf?

YOU GAC
Growing Together