Met de uitgebreide controle op raamcontracten kun je zorgen dat alle orders op een efficiënte en effectieve manier verlopen. Bij de invoer van een order, wordt er gekeken naar belangrijke aspecten zoals de verstrijken van de looptijd, de openstaande aantallen en of een artikel op meerdere raamcontracten staat.

Met een handige pop-up kun je bovendien direct zien of er al een raamcontract bestaat voor de combinatie van artikel en leverancier of artikel en klant. Hierdoor kun je snel beslissen of je gebruik wilt maken van een bestaand raamcontract, of liever een nieuw raamcontract aanmaakt.

De controle op raamcontracten is zowel toepasbaar voor inkoop- als verkooporders, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Bovendien kun je het systeem instellen om automatisch gebruik te maken van raamcontracten, of de gebruiker de keuze te geven.

Met de uitgebreide controle op raamcontracten kun je dus snel en eenvoudig inkoopraamcontracten toekennen, en op de artikelkaart zien welke openstaande aantallen er nog zijn in inkoopraamcontracten. Hierdoor kun je altijd snel en efficiënt handelen, zodat je niets over het hoofd ziet en altijd op tijd kunt handelen.

Borg afspraken met je klanten en leveranciers in raamcontracten. Charon vertelt je meer over de mogelijkheden van deze functie.

Bert vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Laat je vraag achter

YOU GAC
Growing Together