Verbeter de logistieke module van je bedrijf met onze uitbreiding die speciaal ontwikkeld is om lengtemateriaal goed te verwerken. Hiermee kun je bijvoorbeeld producten die je per stuk inkoopt, maar in gedeeltes verbruikt, aankopen per meter en op voorraad leggen per vaste lengte (bijvoorbeeld 1 balk = 6 meter). Het verbruik en de reststukken worden vervolgens correct verwerkt in de administratie. Met deze module is het ook mogelijk om verschillende artikelen, inclusief serienummer en lotnummer, te bundelen op een drager, zoals een pallet.

Ontdek zelf hoe de Registratie Materiaaleenheden module van Production365 werkt en bekijk de mogelijkheden in de praktijk in de korte video van Tommie hieronder. Optimaliseer nu je logistieke processen en verhoog de efficiëntie van je bedrijf met deze handige uitbreiding. Contacteer ons voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Registratie Materiaaleenheden module van Production365? Bekijk dan de korte video van Tommie hieronder en ontdek hoe deze module in de praktijk werkt. Optimaliseer je logistieke processen en verhoog de efficiëntie van je bedrijf met deze handige uitbreiding.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together