Wil je op een slimme en efficiënte manier inzicht krijgen in de daadwerkelijk bestede uren in je productieproces? Dan is de Time Registration module van GAC Business Solutions de ideale oplossing voor jou! Hiermee kunnen je gebruikers eenvoudig tijd boeken op bewerkingen, terwijl managers dankzij de goedkeuringsfunctionaliteit gemakkelijk de ingevulde weekstaten kunnen goedkeuren.

De Time Registration module is beschikbaar voor allerlei verschillende types en documenten in Business Central, waaronder indirecte, project-, service-, assemblage- en productie-orders. Het shop floor dashboard is speciaal ontwikkeld voor productiemedewerkers, waardoor de functionaliteit direct beschikbaar is op de werkvloer. Managers kunnen de geschreven tijd eenvoudig accorderen, waardoor de verwerking van de weekstaten gemakkelijk en efficiënt verloopt.

 

 

De Time Registration module is beschikbaar als GAC template binnen Power Apps en biedt productiemedewerkers ook aanvullende inzichten, zoals stuklijsten, bewerkingsplannen en documenten. Dankzij de verschillende Power Platform templates die GAC Business Solutions aanbiedt, breng je Shop Floor op een eenvoudige wijze naar de werkvloer door de inzet van deze Power App.

Werk papierloos en efficiënt in je productieprocessen met de Time Registration module van GAC Business Solutions. Bekijk de mogelijkheden in de korte video van Tommie hieronder.

Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together