Zoeken

PIM-implementatie: Een stapsgewijze gids voor een succesvolle overgang

Een doeltreffend Product Information Management (PIM) systeem kan je e-commerce en productbeheer transformeren. Deze gids biedt essentiële stappen en beste praktijken voor een geslaagde implementatie, van het stellen van doelen tot technische integratie en teamtraining.

Verhaal lezen

8 Manieren waarop een PIM-systeem je tijd bespaart

Een PIM-systeem bespaart kostbare tijd door gegevensbeheer te automatiseren en werkprocessen te stroomlijnen. Ontdek de 8 cruciale voordelen, van gecentraliseerd databeheer tot verbeterde klanttevredenheid.

Verhaal lezen

De kracht van een PIM Oplossing in jouw groothandel

Ontdek hoe Product Information Management (PIM) essentieel is voor succesvolle groothandels. Leer hoe PIM helpt bij het stroomlijnen van productinformatie, kwaliteitsborging en toekomstige groei. Een must-read voor elke groothandel.

Verhaal lezen

De sleutelrollen binnen een ERP-Implementatie: Wie doet wat

De cruciale rollen in een ERP-implementatie, van projectmanagers tot key users, worden belicht. Leer hoe elk teamlid bijdraagt aan het succes van het project, voortbouwend op onze eerdere 7-stappen gids voor een effectieve ERP-implementatie.

Verhaal lezen

5 redenen om PIM te overwegen bij het implementeren van een ERP-systeem

Deze blog belicht vijf redenen om een Product Information Management (PIM) systeem te integreren met een ERP-systeem. Het benadrukt hoe deze combinatie bedrijfsprocessen optimaliseert, productlanceringen versnelt, flexibiliteit biedt, klanttevredenheid verhoogt en naadloos aansluit bij een MDM-strategie.

Verhaal lezen

Optimaliseer je groothandel: Hoe automatisering je voorsprong geeft in de markt

Een geïntegreerd ERP-systeem zoals Dynamics 365 Business Central en Trade365 is essentieel voor groeiende groothandels. Optimaliseer voorraadbeheer, stroomlijn bedrijfsprocessen en minimaliseer fouten voor een hoger rendement en klanttevredenheid. Automatisering is geen luxe, het is een must.

Verhaal lezen

De 5 grootste valkuilen tijdens een ERP implementatie

Duik dieper in de wereld van ERP-implementatie en ontdek de vijf meest voorkomende valkuilen. Begrijp hoe een zorgvuldige softwarekeuze, evenwicht in maatwerk, effectieve training en consistente ondersteuning kunnen bijdragen aan jouw succes. Ben jij klaar voor een vlekkeloze digitale transformatie?

Verhaal lezen

Hoe kies je het beste ERP-systeem? 5 concrete tips

Op zoek naar het ideale ERP-systeem? Volg onze 5 stappen bij GAC Business Solutions en transformeer je bedrijfsprocessen. Kies bewust, digitaliseer slim.

Verhaal lezen

ERP: de sleutel tot succes voor groothandelsbedrijven

Ontdek de kracht van ERP! Leer hoe deze softwareoplossing groothandelsbedrijven helpt hun processen te stroomlijnen, sneller te reageren op marktveranderingen en efficiënter te werken. Van succesverhalen tot implementatietips - laat je leiden naar een efficiëntere bedrijfsvoering

Verhaal lezen

PIM: optimaliseer jouw productgegevens en boost jouw verkoop

Product Information Management (PIM) speelt een cruciale rol in het stimuleren van de verkoop door het optimaliseren van productgegevens. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om te groeien, de klantervaring te verbeteren en de efficiëntie te verhogen

Verhaal lezen

Effectief debiteurenbeheer voor gezonde cashflow in groothandel

De impact van automatisering op debiteurenbeheer in de groothandelssector, met een focus op de voordelen van softwareoplossingen en een blik op de toekomst van efficiëntie in debiteurenbeheer.

Verhaal lezen

Change management: de onmisbare schakel in jouw ERP implementatie

Op zoek naar een succesvolle ERP-implementatie? Vergeet de technologie niet, maar onderschat vooral het menselijke aspect niet. Change management is de sleutel. Ontdek hoe het ADKAR-model de mens centraal stelt en zorgt voor een soepele overgang naar nieuwe systemen. Elk project is pas echt succesvol als het hele team erachter staat. Kies wijselijk, kies voor een partner die jouw team waardeert.

Verhaal lezen

PIM: Onmisbaar voor groothandels met een uitgebreid assortiment

Op zoek naar een efficiënte manier om productinformatie te beheren? PIM centraliseert en stroomlijnt productgegevens, verbetert de samenwerking tussen afdelingen en verhoogt de efficiëntie. Ontdek hoe PIM de prestaties van elke afdeling in jouw organisatie kan transformeren.

Verhaal lezen

5 redenen om jouw e-commerce en ERP oplossing te versterken met PIM

Zoek je een manier om productinformatie te stroomlijnen in het digitale tijdperk? Ontdek hoe een PIM-systeem groothandels helpt om consistentie, efficiëntie en groei te waarborgen in onze nieuwste blog.

Verhaal lezen

Een succesvolle ERP implementatie in 7 stappen

Zoek je naar een soepele en succesvolle ERP-implementatie? Onze nieuwste blog biedt een stap-voor-stap gids, van het opstellen van een projectplan tot het 'Go Live'-moment. Ontdek essentiële tips die je bedrijfstransformatie ondersteunen. Mis het niet!

Verhaal lezen

Forbes erkent Microsoft Business Central als top Cloud ERP-oplossing

In de huidige digitale wereld is het hebben van een betrouwbaar en efficiënt ERP-systeem cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Forbes, een wereldwijd erkende autoriteit in de zakenwereld, heeft onlangs Microsoft Business Central gepositioneerd als een topkeuze voor cloud ERP-software. Laten we eens kijken naar de redenen achter deze erkenning.

Verhaal lezen

GAC Business Solutions ontvangt Perfion Solution Partner of the Year

GAC Business Solutions België is blij te kunnen aankondigen dat het de Partner Solutions Award heeft ontvangen van Perfion. Deze award is een directe erkenning van onze sterke samenwerking met Perfion, een wereldleider in Product Information Management (PIM) systemen.

Verhaal lezen

5 trends voor handelsbedrijven en online retailers

Welke trends kunnen we signaleren voor handelsbedrijven en online retailers? Leer in dit blog meer over de 5 markttrends, waar jij als handelsbedrijf op in kan spelen.

Verhaal lezen

Overlijden Erik van Driel

Tot ons grote verdriet is Erik van Driel, CEO van GAC Nederland, op zondag 16 april 2023 overleden.

Verhaal lezen

De Broad Horizon Group gaat verder onder de naam The Digital Neighborhood

De Broad Horizon Group maakt vandaag bekend dat het verder gaat onder de naam The Digital Neighborhood. Deze rebranding sluit aan op de groeistrategie van de groep.

Verhaal lezen

De sleutel tot succesvolle productinformatie

De wereld van Product Data kan verwarrend zijn met zijn diverse terminologie en concepten. We inspireren en begeleiden je graag in de fascinerende wereld van Product Information Management (PIM)

Verhaal lezen

7 tips over het gebruik van Power BI

Power BI is een krachtige tool voor datavisualisatie die organisaties helpt om weloverwogen beslissingen te nemen.Het bouwen van een effectief dashboard vereist meer dan alleen het selecteren van grafieken en visualisaties. Hier zijn enkele best practices die je kunnen helpen om de beste dashboards te bouwen in Power BI.

Verhaal lezen

Wat voor invloed kan ChatGPT hebben op Business Central?

In onze blog lees je over de voordelen van de perfecte combinatie van mens en technologie en hoe chatbots klanten kunnen helpen en klantenservice-uitdagingen kunnen oplossen. Naast klantenservice kunnen chatbots in de toekomst ook intern worden gebruikt. Hoewel de ontwikkeling van chatbots nog niet volledig bekend is, zijn er op basis van de laatste trends en gebeurtenissen wel enkele scenario's te schetsen.

Verhaal lezen

Wat is er nieuw bij Dynamics 365 Business Central?

De Release Wave 2 van 2022 omvat alle nieuwe functies die gepland zijn om tussen oktober 2022 en maart 2023 uit te rollen op de markt. Momenteel worden de eerste functies van deze wave uitgerold als versie 21 van Dynamics 365 Business Central. In deze blog bespreken we de belangrijkste onderwerpen. Alle vermelde onderdelen zijn algemeen beschikbaar vanaf oktober 2022.

Verhaal lezen

Besparen met PIM: hoe werkt het?

Ben jij ook benieuw hoe een pim-oplossing samen met Microsoft Business Central uren per week kan besparen? Welke impact heeft een PIM oplossing op de loonkost van jouw bedrijf? Maar hoe kan zo'n oplossing nu concreet bijdragen aan het besparen van werkuren?

Verhaal lezen

Praktijkaanvragen gecentraliseerd

Elke gerenommeerde onderwijsinstelling heeft een centraal CRM systeem waarin de (potentiële) studenten en samenwerkende bedrijven zijn vastgelegd. Dat zijn nu net de partijen die je als onderwijsinstelling bij elkaar wil brengen als het gaat om het uitvoeren van stages.

Precies om deze reden is vanaf Q3 2022 hele makkelijke functionaliteit beschikbaar gekomen in Education365, het CRM systeem voor het onderwijs. Lees er alles over in dit blog.

Verhaal lezen

Ontwikkel door met Medical365

We staan aan de vooravond van nieuwe contractvoorwaarden in de medische branche. Lees in dit blog hoe je dankzij Medical365 automatisch bij blijft.

Verhaal lezen

Whats new in Dynamics 365 Sales – Wave 2 (2022)

In het voorjaar en najaar komt Microsoft met nieuwe functionaliteiten voor het Dynamics 365 platform. In deze blog lees je wat nieuw is in Dynamics 365 Sales.

Verhaal lezen

What’s New in PSA365 Release Wave 2 van 2022

In deze blog behandelen we de belangrijkste onderwerpen van de Release Wave 2 2022 van Dynamics 365 Project Operations, Dynamics 365 Business Central en PSA365.

Verhaal lezen

Eersteklas gepersonaliseerde klantenservice, zo doe je dat!

Klantenservice anno 2022 is gepersonaliseerd en volledig afgestemd op de behoeften van je klant. Hoe je dat het beste kunt bereiken lees je in deze blog.

Verhaal lezen

8 tips voor een hogere productiviteit én klanttevredenheid dankzij een kennisbank

Een toenemend aantal klanten geeft ongetwijfeld extra druk op de service afdeling. Een kennisbank voor zowel je medewerkers als klanten, de inzet van virtuele agenten en portalen. In dit blog 8 tips hoe een kennisbank hieraan bijdraagt.

Verhaal lezen

Geavanceerd zoeken in Dynamics 365 CRM

Binnen Microsoft Dynamics 365 CRM wordt gebruik gemaakt van de optie ‘Geavanceerd zoeken’ om selecties en weergaven te maken. Er komen interessante vernieuwingen beschikbaar, waar je in dit blog meer over leest.

Verhaal lezen

Wat kun je met Power Pages?

Het Power Platform heeft er sinds kort een 5de pijler bij. Met Power Pages zijn bedrijven in staat om een (no-code / low-code) portaal beschikbaar te stellen voor externe contacten ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. In dit blog maak je kennis met de mogelijkheden.

Verhaal lezen

KvK data in je CRM systeem

Wist je dat er een systeem bestaat waarin alle B2B klanten van heel Nederland beschikbaar zijn? Inclusief alle details zoals branche, adresinformatie en contactgegevens? En wist je ook dat je al die B2B klanten met één druk op de knop in je eigen CRM systeem kunt opvoeren? In het blog lees je hoe je het makkelijk voor jezelf kunt maken.

Verhaal lezen

Strategisch relatiebeheer, essentieel voor een onderwijsinstelling

De faculteiten en ondersteunende afdelingen van hogescholen en universiteiten maken gebruik van een gigantisch netwerk om studenten te voorzien van uitmuntend onderwijs. Hoe zorg je ervoor dat je gegevens niet dubbel hoeft bij te houden en kunt profiteren van elkaars informatie? In dit blog leggen we de noodzaak van strategisch relatiebeheer uit.

Verhaal lezen

E-mail automation, hoe zet ik de eerste stap

Je kunt als bedrijf het meest geweldige product in de aanbieding hebben of de meest mooie dienst te bieden hebben, maar als niemand weet wat je in huis hebt verkoop je niets. E-mail automation is een laagdrempelige manier om je producten en diensten onder de aandacht te brengen. Maar hoe begin je? In dit blog helpen we je bij de eerste stappen.

Verhaal lezen

De kracht van e-mail automation

E-mail automation bestaat alweer vele jaren en wordt door veel organisaties gebruikt om de producten en diensten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Het is niet voor niets dat e-mail nog steeds één van de best converterende kanalen is. Wat zijn nu de 10 belangrijkste voordelen? Lees ze in dit blog.

Verhaal lezen

Hoe bereken ik de juiste kostprijs van een containerlevering?

Wanneer je de kostprijs niet op de juiste manier berekent en toepast, kan de marge al vervlogen zijn voor je de verkoopfactuur gestuurd hebt. In dit blog leggen we je uit hoe je tot de juiste kostprijs komt van artikelen die ingekocht worden in Azië.

Verhaal lezen

Perfect afstemmen van vraag en aanbod met het Trade365 Order Planbord

Je wil grip hebben op hetgeen er gebeurt in de supply chain. Hoe kunnen Dynamics 365 Business Central en Trade365 je hiermee helpen? In dit blog lees je er meer over.

Verhaal lezen

Klantevent 2022 – eventverslag

Na twee jaar uitstel door de pandemie, kon GAC op 21 juni van dit jaar eindelijk weer live een klantendag organiseren. Met als titel ‘Transitie naar de cloud, de laatste ERP-implementatie’ beloofde het een inspirerende en vooral ook uitdagende dag te worden.

Verhaal lezen

Connect2All: Gebruik al je ERP data uit Business Central in Power BI

Wil jij gebruik maken van Dynamics 365 Business Central of doe je dat al, lees dan verder waarom de laatste update in Connect2All onmisbaar als je met Power BI aan de slag gaat.

Verhaal lezen

Je retourproces optimaliseren door inzicht in de juiste KPI’s

Om te weten hoe je je retourproces kunt optimaliseren, is inzicht noodzakelijk. Maar welke KPI’s moet je nou meten, om je retourproces te stroomlijnen? In dit blog geven we je een aantal handvaten.

Verhaal lezen

Stuur je al medische hulpmiddelen naar noodgebieden?

Wanneer je toeleverancier bent in de medische sector van medische hulpmiddelen, kunnen deze producten na afschrijving vaak nog prima een tweede leven genieten. Benieuwd wat jouw onderneming kan doen? Lees ons blog.

Verhaal lezen

Transitie naar de cloud: de laatste ERP implementatie

Cloud software is vandaag de dag zeker niet nieuw, maar we zien dat veel bedrijven soms nog niet helemaal weten wat dit nou is. In dit blog gaan we dieper in op de transitie naar de cloud voor ERP software en behandelen we vragen als waarom dit voor jouw bedrijf interessant is, wat de voordelen zijn en hoe je hier nou uiteindelijk die stap maakt naar de cloud.

Verhaal lezen

What’s new PSA365 Release Wave 1 2022

De PSA365 oplossing van GAC wordt met de eerste release wave van 2022 weer voorzien van nieuwe functionaliteiten. Check deze blog voor de hoogtepunten.

Verhaal lezen

What’s new en what’s next in Trade365 Release Wave 1 2022

De Trade365 oplossing van GAC wordt met de eerste release wave van 2022 weer voorzien van nieuwe functionaliteiten. Check deze blog voor de hoogtepunten.

Verhaal lezen

Weet jij waar je alumni zijn?

Elk jaar lopen ontelbare studenten de schoolpoorten uit met een diploma onder de arm, op naar de volgende stap in hun loopbaan. Van de ene op de andere dag zijn ze alumni geworden. Uiteraard wil je contact met ze houden, maar hoe doe je dat?

Verhaal lezen

Ervaar de kracht van Production365 en Power Apps op het Business Software Event

Op 31 mei zijn we met GAC aanwezig op het Business Software Event voor de maakindustrie. Een onafhankelijke platform waar digitaliseringsvraagstukken voor de maakindustrie centraal staan.

Verhaal lezen

Hoe ga ik slim om met consignatievoorraden bij mijn klanten?

Wat betekent het toepassen van consignatievoorraad nou eigenlijk? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe zorg je er voor dat je dit op een slimme en efficiënte manier beheert in je ERP systeem zodat het ook echt rendabel wordt? Enkele vragen waar we je in dit blog antwoord op geven.

Verhaal lezen

Bijproducten en co-producten in de semi-procesindustrie

Leer meer over de mogelijkheden van het registreren van co-producten en bijproducten met ProBatch365. Lees de opties in dit blog.

Verhaal lezen

Verbeter de samenwerking met je leveranciers dankzij een leveranciersportaal

Verbeter de samenwerking met je leveranciers dankzij een leveranciersportaal. Jouw organisatie maakt op deze manier gebruik van de juiste informatie. Lees meer over de praktijkvoorbeelden in dit blog.

Verhaal lezen

What’s new in Dynamics 365 Customer Service

De Customer Service app binnen Dynamics 365 wordt met de eerste release van 2022 weer voorzien van nieuwe functionaliteiten. Check deze blog voor de hoogtepunten.

Verhaal lezen

What’s new in Dynamics 365 Sales

April is één van de twee momenten per jaar waarin Microsoft nieuwe functionaliteiten aankondigt. Uiteraard besparen we je graag de moeite om de 470 pagina’s tellende release notes door te moeten lezen. Lees deze blog en je bent op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen voor Dynamics 365 Sales.

Verhaal lezen

Broad Horizon zet Scandinavische uitbreiding voort met acquisitie van Fins Workplace adviesbureau

Broad Horizon heeft de overname aangekondigd van Sulava, een voorloper in Microsoft Modern Workplace-oplossingen. Deze overname bouwt voort op de reeds gerealiseerde groei van Broad Horizon in Microsoft-cloudoplossingen, brengt het personeelsbestand naar meer dan 1.000 consultants en engineers en markeert een verdere uitbreiding richting Scandinavië.

Verhaal lezen

Innovaties van Dynamics 365 Business Central in de Release Wave 1 2022

Vanaf april 2022 komt de 1e release wave van Dynamics 365 Business Central weer beschikbaar. Hoog tijd om te kijken wat de meest interessante features zijn voor jouw organisatie. In deze blog komen de belangrijkste aan bod.

Verhaal lezen

Hoe virtuele medewerkers jouw accountantskantoor verder helpen

Medewerkers van accountantskantoren hebben te maken met een enorme werkdruk. Power Virtual Agents kan worden ingezet om snel te reageren op behoeften van klanten, eigen medewerkers, maar ook bezoekers op de website. In dit blog lees je 4 voorbeelden hoe ze jouw accountantskantoor verder kunnen helpen.

Verhaal lezen

3 manieren om zorgkosten te verlagen met thuiszorg

We leven in een tijd waarin de zorgkosten stijgen. Steeds meer mensen hebben zorg nodig en meer en meer direct vanuit huis. In dit blog vertellen we je 3 manieren hoe je daardoor alsnog de zorgkosten kan verlagen.

Verhaal lezen

Alles wat je moet weten over de New Commerce Experience

Microsoft heeft besloten per 1 maart 2022 haar licentieprogramma te wijzigen. In deze blog lees je meer over de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

De grootste valkuilen van marketing automation op een rij

De ontwikkelingen op het gebied van marketing automation gaan razendsnel, zo snel dat marketeers het nauwelijks bij kunnen houden. En toch zijn marketingmanagers vaak niet tevreden over het resultaat van de gedane investering. De tool brengt niet het snelle succes dat ze hadden verwacht of gehoopt. In dit blog leggen we de meest voorkomende valkuilen aan je uit. Zodat je ze kunt voorkomen…

Verhaal lezen

Wat is marketing automation?

Marketing automation is het automatisch online volgen van je (potentiële) klanten door hen op het juiste moment, via het juiste kanaal, van de juiste informatie te voorzien. In dit blog delen we de mogelijkheden van Dynamics 365 Marketing. Lees er alles over in dit blog.

Verhaal lezen

Kun je als bedrijf nog zonder RPA?

Robotic Process Automation (RPA) wint ongekend snel terrein binnen bedrijven. Door RPA in te zetten in een bedrijf kunnen vervelende, terugkerende en arbeidsintensieve taken uit handen van de medewerkers worden genomen. Daardoor kunnen medewerkers meer tijd besteden aan activiteiten die echt van waarde zijn voor de klanten. Doordat je met RPA processen optimaliseert, verhoog je feitelijk de kwaliteit van je diensten richting je klanten.

Verhaal lezen

4 redenen om je logistiek uit te besteden aan een e-fulfilment partner

In dit blog lees je 4 redenen wanneer het interessant kan zijn om je magazijnproces onder te brengen bij een e-fulfilment partner en waarom de juiste ERP software hierbij essentieel is.

Verhaal lezen

Teams integratie in Dynamics 365 Business Central: 4 praktijkvoorbeelden

Business Central en Microsoft Teams werken perfect samen. Benieuwd naar de diverse standaard integratiemogelijkheden? Lees er meer over in dit blog.

Verhaal lezen

CPQ: versnel je offerteproces door offerteconfiguratie met Power Apps 

Het opstellen van kwalitatief goede offertes in korte tijd kan soms uitdagend zijn. Lees in dit blog hoe je offerteconfiguratie toepast met Power Apps om je offerteproces te verbeteren.

Verhaal lezen

Broad Horizon versterkt dienstverlening met uitbreiding GAC Business Solutions en oprichting Focus Enterprise Solutions

Amsterdam – ICT-bedrijf Broad Horizon Groep (‘Broad Horizon’) zet de volgende stap in de ambitie om marktleider te worden op het gebied van Microsoft Dynamics dienstverlening in Noord-Europa. Dit doet de organisatie door het in juli 2021 overgenomen GAC Business Solutions (GAC) uit te breiden met een deel van de IT-organisatie Broad Horizon Solutions (BHS) en door het oprichten van een nieuw bedrijf: Focus Enterprise Solutions.

Verhaal lezen

Kennis delen binnen je organisatie: gebruik je CRM!

Ben jij ervan overtuigd dat je medewerkers voor altijd bij je zullen blijven werken? Dan hoef je dit blog niet te lezen. Ben je daar niet van overtuigd? Lees dan in dit blog hoe je kennis over je producten en diensten centraal kunt borgen in een CRM systeem.

Verhaal lezen

Altijd en overal je CRM data bij de hand met een app

Het Dynamics 365 platform bevat een aantal standaard apps die ingezet kunnen worden, denk aan de sales app, de customer service app en de field service app. Deze apps zijn benaderbaar via een browser op een laptop, het meest gebruikte device om met een CRM applicatie te werken. Maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om mobiel met CRM data te werken. Dit blog beschrijft een aantal verschillende apps.

Verhaal lezen

Ondersteun het volledige lead- tot cliëntacceptatie proces

In heel veel branches is het al lang duidelijk dat marketing- en salesafdelingen, traditioneel gefocust op (nieuwe) klanten, niet zonder een goed CRM-systeem kunnen. In dit blog vertellen waarom een dergelijke systeem voor je accountantskantoor onmisbaar is.

Verhaal lezen

What’s New in PSA365 Release Wave 2 2021

Naast de nieuwe functionaliteiten die Microsoft heeft toegevoegd aan Project Operations, hebben wij ook een aantal zaken toegevoegd aan PSA365. In deze blog komen de belangrijkste aan bod.

Verhaal lezen

Automatische verwerking van onderlinge doorbelasting van uren

Als zakelijke dienstverlener met meerdere juridische entiteiten, wil je eenvoudig interne uren doorbelasten. In dit blog vertellen we je hoe je dit proces kan automatiseren met PSA365.

Verhaal lezen

Van contact naar conversie: 7 tips die zorgen voor een optimale online klantbeleving

Als jij als online retailer niet kunt voldoen aan de hoge klantverwachtingen, gaan ze naar je concurrent. Dat wil je niet. Maak daarom gebruik van de 7 tips die in dit blog zijn genoemd en zorg voor die optimale online klantbeleving.

Verhaal lezen

Eenvoudige urenverantwoording in PSA365

Iedereen die wekelijks een urenlijstje moet inleveren, weet dat dit niet het meest leuke klusje is. Lees in dit blog hoe we dit zo makkelijk mogelijk maken.

Verhaal lezen

Hoe maak ik een balans en winst- en verliesrekening met behulp van Power BI?

De balans en een winst- en verliesrekening zijn belangrijke onderdelen van de jaarrekening. Wist je dat je dit eenvoudig in Power BI opzet? Je leest er alles over in dit blog.

Verhaal lezen

Werken met data in je CRM systeem

Een centraal CRM systeem waarin alle klantdata van je bedrijf is opgeslagen kan uitgroeien tot een gigantisch hoeveelheid waardevolle klanten, verkoopkansen, service cases, leads en campagnes. Maar hoe zorg je ervoor dat je makkelijk en snel de juiste informatie beschikbaar hebt? Lees het in dit blog.

Verhaal lezen

Een nieuwe kijk op online retail in een COVID wereld: 10 e-commerce trends

De intrede van COVID heeft de retail markt in sneltrein vaart veranderd. Wat is de nieuwe kijk op online retail? Lees de 10 trends.

Verhaal lezen

Versnel de digitale transformatie met het Power Platform

Van idee naar oplossing met het Power Platform voor jouw groothandel of online retail organisatie. Lees 5 concrete praktijkvoorbeelden van digitale transformatie versnellers.

Verhaal lezen

Boost het succes van je webshop dankzij mobiele WMS oplossing en Trade365

Een mobiele WMS-oplossing zorgt ervoor dat jouw organisatie slimmer kan werken en de efficiëntie en zichtbaarheid van bedrijfsprocessen verbeteren. Lees hoe dat werkt.

Verhaal lezen

8 Office 365 tools die naadloos samenwerken met CRM

Samenwerken doe je tegenwoordig online met Office 365, de nieuwe norm in het bedrijfsleven. Een samenwerkingsplatform dat naadloos en out-of-the-box samenwerkt met Dynamics 365. Dit blog beschrijft 8 Office 365 tools die je als Dynamics 365 Sales of Customer Service tegen zult komen in je CRM applicatie.

Verhaal lezen

What’s New in Production365 Release Wave 2 2021

De nieuwe versie van Production365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 2 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

What’s New in Trade365 Release Wave 2 2021

De nieuwe versie van Trade365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 2 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

6 vernieuwingen van Dynamics 365 Project Operations in 2021

De Dynamics 365 oplossing Project Operations, kent ook weer een groot aantal interessante nieuwe functies in 2021. Je ontdekt de 6 belangrijkste in dit blog.

Verhaal lezen

De speerpunten van de nieuwe Dynamics 365 Sales release

Microsoft voorziet haar bedrijfsapplicaties op het Dynamics 365 platform twee keer per jaar van een grote nieuwe update. Tussen oktober 2021 en maart 2022 komen gefaseerd nieuwe mogelijkheden beschikbaar in Dynamics 365 Sales, het toonaangevende CRM systeem van Microsoft. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

10 functies van de Dynamics 365 Business Central Release Wave 2 2021 die je niet mag missen

De Release Wave 2 is 2021 vanaf 1 oktober weer beschikbaar. We hebben 10 nieuwe functies van Dynamics 365 Business Central samengevat, die jij niet mag missen.

Verhaal lezen

Lancering nieuwe Business Central App, het GAC E-Commerce Platform

Inmiddels heeft GAC Business Solutions haar 14e app in de Appsource van Microsoft gelanceerd. Ditmaal is het het GAC E-Commerce Platform. Lees in dit blog waarom jij het nodig hebt

Verhaal lezen

Zelf aan de slag: vraag een Microsoft Dynamics CRM trial aan in 5 minuten

Het uitproberen van een CRM omgeving is nog nooit zo makkelijk geweest. Wil je kennis maken met Dynamics 365 Sales van Microsoft? Volg de stappen in dit blog en binnen 5 minuten heb je de beschikking over één van de meest gebruikte CRM systemen ter wereld.

Verhaal lezen

Serviceproductiviteit en klanttevredenheid verhogen

Uit onderzoek is gebleken dat 77% van de klanten loyaler is aan bedrijven met een uitstekende customer service. Daarom staat customer service bij nagenoeg elke organisatie hoog op de innovatieagenda. Om te kunnen voldoen aan de basisbehoeften van een klant is een centraal servicesysteem essentieel voor elke organisatie.

Verhaal lezen

In 3 stappen naar een slimme productieplanning

Binnen productie bedrijven is het belangrijkste thema bijna altijd: “De Planning”. En vaak terecht. Lees in dit blog hoe je in 3 stappen tot een slimme productieplanning komt.

Verhaal lezen

Innovatiepijler 2022: Digital warehouse

De markt is in verandering. Om je concurrentie voor te blijven is het tijd om eens kritisch naar je logistieke processen te kijken en hoe je je magazijn echt slim digitaliseert.

Verhaal lezen

Yield management in de semi-procesindustrie

Alle productiebedrijven houden zich bezig met het maximaliseren van hun productierendement. Benieuwd hoe we yield management inzetten binnen ProBatch365? Lees er meer over in dit blog.

Verhaal lezen

Slimme containerplanning wordt noodzakelijk door vervijfvoudiging containerprijs

Koop jij je artikelen in, in het verre oosten? De kostprijzen fluctueren enorm, maar hoe ga je hier slim mee om? In dit blog lees je een aantal mogelijkheden van één van onze experts.

Verhaal lezen

Goede projectadministratie voor een winstgevend project

Heb jij een projectmatig productiebedrijf? Lees in dit blog meer over de verschillende projecten en hoe Production365 helpt om je projecten binnen budget af te ronden.

Verhaal lezen

Broad Horizon versterkt marktpositie in Benelux met overname GAC Business Solutions

Amsterdam, Oirschot, 13 juli 2021 – ICT-bedrijf Broad Horizon Groep ('Broad Horizon' of de 'Groep'), kondigt de overname aan van GAC Business Solutions ('GAC'), een informatietechnologiebedrijf en Microsoft Gold-partner gevestigd in Oirschot.

Verhaal lezen

Broad Horizon strengthens its market position in The Benelux with acquisition GAC Business Solutions

Amsterdam / Oirschot, The Netherlands, 13 July 2021 – Broad Horizon Group (‘Broad Horizon’ or the ‘Group’), an information technology leader, announces the acquisition of GAC Business Solutions (‘GAC’), an information technology company and Microsoft Gold partner based in Oirschot, The Netherlands.

Verhaal lezen

Dataverse: dé vervanger van Excel

Gegevens staan centraal bij alles wat een bedrijf vandaag doet. Ze geven bovendien de inzichten die kunnen leiden tot wat morgen moet gebeuren. Helaas wordt data nog vaak decentraal opgeslagen, denk maar eens aan de vele Excel sheets die in een organisatie leven. Lees in dit blog hoe je data écht centraal kunt stellen in je bedrijf.

Verhaal lezen

Gebruik van webformulieren en bijlagen i.c.m. Dynamics 365 Sales & Customer Service

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om het voor je klanten mogelijk te maken om online servicetickets in te dienen. Van een e-mail tot een volledig serviceportaal. Maar ook digitale formulieren zijn een ideale manier om input van je klanten te krijgen als ze een onverhoopt probleem hebben met een aangeschaft product.

Verhaal lezen

De beste ondersteuning voor je salesteam

Een centraal en flexibel CRM systeem is tegenwoordig een essentieel onderdeel van je sales- en marketingteam. Het CRM systeem van Microsoft is beschikbaar in de vorm van Dynamics 365 Sales. Dynamics 365 Sales is beschikbaar in twee verschillende smaken, namelijk Sales Professional en Sales Enterprise. In dit blog leggen we uit wat de verschillen tussen beide smaken zijn.

Verhaal lezen

Slimme chatbots toevoegen op je website of webshop, met Power Virtual Agents

Steeds vaker is je website of webshop het startpunt voor het eerste klantcontact. Een eerste indruk laat je kun je maar één keer achterlaten, dus zorg voor een gestroomlijnd communicatiemoment door de inzet van chatbots. Lees in dit blog waarom de Power Virtual Agents jouw perfecte klantenservice medewerker worden.

Verhaal lezen

What’s New in Production365 Release Wave 1 2021

De nieuwe versie van Production365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 1 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt voor jouw productiebedrijf? Lees het blog.

Verhaal lezen

Top 5 voordelen van een papierloos magazijn dankzij magazijnscanning

In hoeverre is jouw magazijn al papierloos? Lees dit blog om meer te leren over de 5 belangrijkste voordelen van een digitaal magazijn met magazijnscanning.

Verhaal lezen

Webinar: Ontdek de toekomst van de accountant met Power Platform

Hoe kun je als accountskantoor je voordeel doen met de Digitale Transformatie? Op die vraag werd deze week door Microsoft en GAC antwoord gegeven.

Verhaal lezen

Altijd je prijslijsten up-to-date in Dynamics 365 Business Central dankzij Connect2All

Heb jij regelmatig te maken met updates in prijslijsten van je leveranciers? Leer hoe je dit zonder enige moeite snel en eenvoudig verwerkt in Business Central.

Verhaal lezen

Verbeter je kwaliteitsmanagement met deze 4 methoden

Ieder bedrijf wil de beste producten aan zijn klanten leveren. In dit blog vertellen we je 4 strategieën om je kwaliteitsmanagement naar het volgende niveau te tillen.

Verhaal lezen

What’s New in Trade365 Release Wave 1 2021

De nieuwe versie van Trade365 is weer beschikbaar voor de Release Wave 1 van 2021. Benieuwd welke handige toevoegingen dit met zich meebrengt? Lees het blog.

Verhaal lezen

De tijdlijn als hart van het CRM systeem (10 tips)

Stel je eens voor dat je altijd maar op één plek hoeft te kijken voor het laatste klantcontact?

De tijdlijn is het hart van een CRM systeem waar elke gebruiker precies kan zien wat er speelt bij klanten. Met deze 10 tips haal je als organisatie het maximale uit de tijdlijn in je CRM systeem.

Verhaal lezen

What’s new in Dynamics 365 Sales | CRM

Twee keer per jaar voorziet Microsoft Dynamics 365 Sales | CRM van nieuwe functionaliteiten. Wat is er nieuw in de wave 1 2021 release van Dynamics 365 Sales? Rob Kuijpers heeft de belangrijkste nieuwe functionaliteiten op een rij gezet in dit blog.

Verhaal lezen

Koppel je website aan CRM met Spotler formulieren

Op elke website is een contactformulier te vinden waarmee je als bezoeker informatie kunt opvragen bij een bedrijf, je kunt inschrijven voor een evenement of een vraag kunt stellen. Snelle opvolging is essentieel bij een ingevuld formulier. In dit blog leggen we uit hoe je een Spotler formulier automatisch kunt verwerken in Dynamics 365 Sales.

Verhaal lezen

Top 10 vernieuwingen voor Dynamics 365 Business Central Release Wave 1 2021

De Release Wave 1 van 2021 komt in april beschikbaar. Wat zijn de nieuwe functionaliteiten voor Business Central waar wij het meest warm voor lopen? In dit artikel hebben we de top 10 voor je samengesteld.

Verhaal lezen

Vereenvoudig orderverwerking met de ordertoezegging functie in Business Central

Moeite om eenvoudig een juiste haalbare leverdatum af te geven tijdens de orderverwerking? Leer hoe Business Central jou het leven makkelijker kan maken!

Verhaal lezen

What’s New Microsoft Power Platform – Release Wave 1 2021

Benieuwd wat de Release Wave 1 2021 van het Power Platform voor je in petto hebt? In dit artikel nemen we je mee in de belangrijkste vernieuwingen die vanaf april 2021 beschikbaar komen!

Verhaal lezen

3 voorbeelden van Power Apps voor handelsbedrijven en online retailers

Benieuwd hoe wij Power Apps vertalen naar concrete applicaties, die groothandels en online retailers dagelijkse slimmer laten werken? In dit blog tonen we je 4 voorbeelden.

Verhaal lezen

3 tips om de klanttevredenheid te vergroten dankzij supply chain management

Hoe draagt supply chain management bij aan een hogere klanttevredenheid? In dit blog geven we je 3 tips, hoe jij je klanttevredenheid naar het volgende niveau kan tillen!

Verhaal lezen

Synergie: samenwerking en digitalisering binnen accountancy

Samenwerking is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Ondanks dat we meer op afstand met elkaar moeten samenwerken, zorgen de tools van Microsoft er voor dat je dit zonder problemen doet. In dit artikel lees je concreet de toepasbaarheid voor jouw accountantskantoor.

Verhaal lezen

Hoe zorg je voor succesvolle CRM implementatie?

Draagvlak komt te voet en gaat te paard. Hoe zorg je ervoor dat een CRM systeem ook daadwerkelijk wordt gebruikt door de eindgebruikers van marketing, sales of service? Dit blog geeft je een aantal tips hoe je maximaal rendement haalt uit je CRM implementatie. Benieuwd wat je absoluut niet moet doen? Lees dan het hele blog!

Verhaal lezen

Je doelgroep segmenteren voor e-mailmarketing: doe het vanuit je CRM!

De fout die veel organisaties maken, is dat via een e-mail nieuwsbrief naar alle contactpersonen dezelfde boodschap wordt gestuurd. Lees in deze blog hoe je dat anders kunt doen.

Verhaal lezen

Wat is de ROI van je marketing budget?

In hoeverre dragen de marketinginspanningen bij aan de winst van je bedrijf? Een vraag die veel marketingafdelingen krijgen. Om deze vraag te beantwoorden, heb je inzicht nodig in de Return on Investment (ROI) van je marketinginspanningen. Maar hoe krijg je dat inzicht? Lees hier hoe je dit kunt doen.

Verhaal lezen

COVID-19: hoe een pandemie de digitale transformatie van het bedrijfsleven veroorzaakt

De impact van COVID-19 op de digitale transformatie van bedrijven. In dit artikel lees je hoe een pandemie een digitale revolutie veroorzaakt. Hoe speel jij hier op in?

Verhaal lezen

Verkoopprognose anno nu: laat slimme bedrijfssoftware je kennis & ervaring ondersteunen

Hoe kun jij je historische data gebruiken om voorspelbaar te forecasten richting de toekomst? In dit blog vertellen we je hoe de tools van Microsoft en GAC Business Solutions je helpen bij het opzetten van accurate onderbouwde forecasts.

Verhaal lezen

Hoe zorg ik voor een optimaal Product Informatie Management systeem?

Hoe beheer ik al mijn data van artikelen, leveranciers en prijslijsten op een uniforme manier? De oplossing hiervoor is een Product Informatie Management systeem. In dit artikel leggen we je uit wat een Product Informatie Management systeem inhoudt, hoe je met Trade365 of Production365 van GAC Business Solutions al een groot deel van je PIM behoeftes kunt invullen en wanneer je de stap naar een separaat PIM systeem zou moeten maken.

Verhaal lezen

Centraliseer en automatiseer je lead proces

Centrale registratie van leads en je CRM systeem automatisch voorzien van data, dat is essentieel in marketing. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Verhaal lezen

Werk AVG proof met Dynamics 365 Business Central

Op het moment dat je gegevens van personen verwerkt in je financiële administratie, krijg je te maken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds mei 2018 in heel Europa geldt. Met Business Central krijg je een aantal tools om je hierbij te helpen. In dit blog leggen we aan de hand van de privacyrechten uit hoe je dit kunt inrichten en gebruiken.

Verhaal lezen

4 low code Power Apps templates voor productiebedrijven

Low code Power Apps voor jouw productiebedrijf. In dit artikel laten we je 4 concrete voorbeelden zien, hoe je processen kan digitaliseren door de inzet van Power Apps.

Verhaal lezen

3 tips om met slim forecasten een perfect inkoopplan te maken

Een grote uitdaging voor veel organisaties is het maken van juiste forecasts binnen hun inkoopplan. In dit artikel delen we 3 tips, hoe jij tot het perfecte inkoopplan komt met Trade365

Verhaal lezen

Datagedreven werken binnen jouw groothandel, wat is er voor nodig?

Inzichten uit data inzetten om de bedrijfsvoering te verbeteren, wie doet het tegenwoordig nog niet? Binnen jouw groothandel is een schat aan data beschikbaar. Dat biedt kansen. Met Trade365 en Power BI kun jij deze kansen verzilveren!

Verhaal lezen

Data integratie bij een CRM project: het kan simpeler!

Bij het implementeren van bedrijfssoftware, vormt integratie vaak een lastig punt. De implementatie van een CRM-systeem wordt, wanneer je dicht bij de standaard blijft, steeds eenvoudiger. Vaak kunnen bedrijven al uit de voeten met de aangeboden functionaliteiten, met standaard tools is data integratie met Dynamics 365 CRM zo gedaan!

Verhaal lezen

Productiviteit van je magazijn verhogen door efficiënt inrichten

Bespaar tijd en verhoog productiviteit in het magazijn door de inzet van de juiste digitale tools. Een aantal concrete voorbeelden hoe je dit kan realiseren door gebruik te maken van Trade365.

Verhaal lezen

How To: Maak gebruik van low code Power Apps om grijpvoorraden tijdig aan te vullen

In deze how to leggen we je uit hoe de inzet van een low code Power App je papieren processen zoals het aanvullen van grijp voorraden op de werkvloer kan innoveren en digitaliseren. Zonder kennis van programmeren klik jij zo een low code app in elkaar, geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central.

Verhaal lezen

Produceren met cloud ERP software: een case uit de bouw

Producerende bedrijven krijgen met steeds meer trends en begrippen als IoT, Digital Transformation, Industry 4.0, Smart Industry en SaaS te maken. Wat is dat nou, cloud ERP? En is dat iets voor mijn productiebedrijf? In dit blog leggen we je kort de mogelijkheden van cloud ERP uit.

Verhaal lezen

GAC lanceerde Production 365 voor productiebedrijven

Binnen de maakindustrie is het niet de vraag of je cloud wil omarmen, maar wanneer je hem kan omarmen. GAC haalt met de lancering van Production365 de laatste drempel weg. Ieder productiebedrijf kan alle facetten van het productieproces hiermee optimaliseren.

Verhaal lezen

Jouw klantgegevens automatisch up-to-date

Up-to-date klantgegevens zijn van essentieel belang wanneer je klanten optimaal wilt bedienen. Hoe zorg je ervoor dat deze gegevens up-to-date blijven zonder dat je data handmatig moet invoeren vanuit een E-mail of een telefoongesprek? Dynamics 365 Sales helpt je hier bij!

Verhaal lezen

Gaat jouw voorkeur uit naar automatisering of robotisering?

Wanneer we het hebben over het digitaliseren van processen, kunnen we dat eigenlijk op een aantal manieren aanpakken. Echter kom je al snel uit bij het automatiseren of robotiseren van processen. Wat is het verschil en wanneer pas je wat toe?

Verhaal lezen

Online leadgeneratie met LinkedIn Sales Navigator & Power BI

Koude acquisitie verliest steeds meer terrein en in deze tijd van thuiswerken wordt dat er niet makkelijker op. Maar hoe vind je dan nieuwe leads? Social selling is het antwoord. Integreer het in je bedrijf met de juiste software en ga op zoek naar nieuwe leads!

Verhaal lezen

De voordelen en functionaliteiten van Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft de afgelopen maanden een enorme vogelvlucht genomen. Maar het is veel meer dan alleen videobellen; met de juiste koppelingen en integraties maak je van Microsoft Teams de meest krachtige samenwerkingshub die er is!

Verhaal lezen

Optimaliseer je klachtenprocedure en verhoog je klanttevredenheid

Hoe gaat jouw organisatie om met haar klachtenprocedure? Ieder bedrijf heeft er mee te maken. Daar waar mensen werken, worden zo nu en dan ook fouten gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om hoe deze klachten worden opgelost. Benieuwd wat Trade365  van GAC Business Solutions hierin kan betekenen? In dit artikel vertellen we hoe je dankzij de RMA-module en aanvullende Trade365 & Microsoft Power Platform tools jouw klachten kunt ombuigen in kansen!

Verhaal lezen

Mis geen inkomsten meer: 24 uur per dag bereikbaar met Power Virtual Agent

Mensen willen laagdrempelig contact zoeken met bedrijven en ook nog eens snel antwoord. Om 10 uur 's ochtends, maar ook om 3 uur 's nachts. Wanneer dat bij jouw bedrijf niet mogelijk is, kun je veel inkomsten mislopen. Gelukkig biedt Microsoft de uitkomst met de Power Virtual Agent. Wij vertellen je er graag meer over.

Verhaal lezen

Succesvol verkopen: boost je sales met je CRM systeem!

Het internet staat vol met de beste sales tips om een succesvolle verkoper te worden. Er zijn natuurlijk verschillende eigenschappen en technieken die hierbij een rol spelen, maar op de achtergrond is een goed CRM-systeem van groot belang. Lees hier hoe je dit in kan zetten om je sales een boost te geven!

Verhaal lezen

Powerapps voorbeelden: zet ideeën om in oplossingen

Steeds meer bedrijven adopteren meerdere tools uit het Power Platform. Ook wij merken dat het lastig is om alle mogelijkheden die dit platform biedt, te overzien. Hierdoor is het voor bedrijven soms ingewikkeld om de juiste tools te kiezen voor bepaalde processen. Wij helpen je daar graag bij! Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

Niets is zo snel als een geautomatiseerd proces!

Een bedrijfsproces valt altijd te verbeteren. Of het nu al helemaal gestructureerd is of juist niet; door de juiste software te gebruiken en handige koppelingen te maken kun je je bedrijfsprocessen versnellen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

CRM systeem vergelijken: een losstaand CRM pakket of een platform?

Wanneer je CRM systemen gaat vergelijken, kom je er al snel achter dat je kunt kiezen tussen CRM applicaties of CRM platform. Wat is het verschil en wat is het beste voor jouw bedrijf? Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

Inzicht in de veerkracht van jouw groothandel of productiebedrijf door datagedreven te werken

In de huidige tijd is het vermogen om te begrijpen wat er zich precies afspeelt, binnen jouw groothandel of productiebedrijf waardevoller dan ooit. Hiervoor is het van belang dat je op basis van de juiste data, essentiële beslissingen neemt. Datagedreven werken kan je hierbij helpen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

8 Tips: Dynamics 365 Business Central integratie met Teams!

Microsoft-teams vormt vandaag de dag dé centrale spil binnen vele organisaties en applicaties. Aan de hand van de oplossingen die we bij GAC Business Solutions inzetten, kan Teams perfect worden geïntegreerd in backoffice processen. Lees er hier meer over!

Verhaal lezen

4 tips om je B2B klanten een B2C klantervaring te geven

Je zou het misschien niet zeggen, maar er zitten veel overeenkomsten tussen B2B en B2C marketing. We geven je 4 tips om je B2B klanten een B2C ervaring te geven!

Verhaal lezen

Hoe belangrijk is een centraal overzicht van contactpersonen?

Om je klanten goed te kunnen bedienen is het belangrijk om een centraal overzicht van contactpersonen te hebben. Zodat je weet wat er speelt bij de klant en altijd de juiste gegevens bij de hand hebt. In dit blog wordt duidelijk hoe belangrijk zo'n centraal overzicht is.

Verhaal lezen

Alle leads van Nederland in je CRM systeem

Een CRM systeem waarin je elke mogelijke klant in Nederland met één druk op de knop kunt inladen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met een koppeling met de database van de Kamer van Koophandel is het zo geregeld. Hoe dat werkt? Dat lees je hier!

Verhaal lezen

Kredietwaardigheid van je klant controleren in je CRM-systeem

Er zijn een aantal manieren om de kredietwaardigheid van je toekomstige klanten te controleren. Je kunt natuurlijk handmatig zoeken, maar een koppeling in je CRM-systeem zou nog veel makkelijker zijn. En dat kan! Lees er hier meer over.

Verhaal lezen

Plaats data in je CRM-systeem in de juiste context met natuurlijke personen

Elke persoon is uniek, maar soms vervullen we voor meerdere organisaties verschillende rollen.  Hoe verwerk je dat binnen het CRM-systeem? Daar lees je hier meer over.

Verhaal lezen

Marktplaatsen, één van de B2B e-commerce trends van 2021

Ontdek hoe jouw productiebedrijf in contact kan komen met meer klanten in lokale en internationale markten via de trend in e-commerce land: marktplaces!

Verhaal lezen

Joolz maakt winkelen voor retailers eenvoudig

Hoe makkelijker de bediening, hoe tevredener de klant. Dat is niet alleen het bestaansrecht van webshops voor consumenten, maar ook voor die van retailers. Kinderwagenproducent Joolz heeft daarom in september haar twee webshops vernieuwd. De online winkels voor retailers in zowel de VS als Europa, zijn opnieuw opgebouwd en ingericht. Het aanbod is makkelijker te overzien en de informatie altijd juist.

Verhaal lezen

Polytech kiest voor Microsoft Business Central

Polytech levert vanuit Musselkanaal kunststof dakgoten, dakranden en luifels voor nieuwbouw- en rennovatieprojecten. Om met de vraag van de klant mee te kunnen blijven groeien was nieuwe software noodzakelijk. Zij besloten gelijk over te stappen op een standaard oplossing. Met hulp van GAC Business Solutions wordt daarom Microsoft Business Central geïmplementeerd.

Verhaal lezen

Communicatie met klanten vastleggen in je CRM

Communicatie met klanten verloopt via diverse kanalen. Voor organisaties vormt e-mail nog steeds één van de meest belangrijke kanalen. Het overzicht gaat op deze manier echter makkelijk verloren. Wat heeft een collega bijvoorbeeld met een klant besproken? Door e-mail te koppelen aan je CRM, is dit nooit meer een vraag.

Verhaal lezen

De 10 succesfactoren van een CRM implementatie!

Een gedegen CRM systeem is niet meer weg te denken bij innovatieve bedrijven die willen groeien. Maar hoe zorg je nu dat je CRM project succesvol is? De tien belangrijkste succesfactoren van een CRM implementatie worden in dit artikel beschreven.

Verhaal lezen

Power BI Report Design – 5 tips!

Power BI is een krachtige datavisualisatie tool en zit boordevol mogelijkheden. Zo veel, dat je ze misschien niet allemaal kent. Geen zorgen. In dit artikel geven we 5 tips (+ bonustip) om optimaal gebruik te maken van deze tool.

Verhaal lezen

GAC Summerschool

Je herkent het vast: Je wilt makkelijker en sneller je dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren en meer uit je bedrijfssoftware halen, maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen.

Verhaal lezen

IGS GeboJagema kiest met Microsoft Business Central Production365 voor leading technology van GAC & Siemens

Het zit in het DNA opgeslagen van IGS GeboJagema om continu te verbeteren en innoveren. De hypermoderne productie faciliteiten en het design proces van IGS en haar beloften zijn daar de getuigen van. Samen met GAC wordt dit jaar ook de operationele aansturing geïnnoveerd.

Verhaal lezen

Saris pakt door met Production365

Na een succesvolle lancering van een nieuwe serie aanhangwagens, zet Saris haar innovatieve lijn in 2020 door met de nieuwste software oplossing voor productie bedrijven ‘Production365’ gebaseerd op Microsoft Business Central.

Verhaal lezen

International Plywood zet met Business Central 14 een belangrijke stap richting de toekomst

Vanaf Smart Central 2019 (het jaarlijkse klantevenement van GAC) zijn klanten van GAC doorlopend op de hoogte gebracht van de belangrijke aankomende keuze rondom Business Central. Uit de gesprekken met International Plywood is naar voren gekomen dat Business Central 14 voor hen de logische route is.

Verhaal lezen

Berichtgeving GAC – COVID-19

Gezien de recente ontwikkelingen aangaande COVID-19 heeft GAC vanochtend besloten om alle medewerkers vanuit huis te laten werken tot minimaal 6 april.

Verhaal lezen

Smart Central 2019: in één dag inspiratie voor een jaar lang innovatie

Op donderdag 7 november organiseerde GAC de vierde editie van Smart Central. Dit jaar was het thema: in één dag inspiratie voor een jaar innovatie. Daarbij kregen de klanten van GAC ruim aandacht.

Verhaal lezen

Recordaantal Digitale Koplopers tijdens Smart Central 2019

GAC heeft dit jaar tijdens Smart Central 2019 acht organisaties onderscheiden met een Digitale Koploper Award. Deze DiKA’s worden uitgereikt aan organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie.

Verhaal lezen

9 tips om ROI killers bij een ERP implementatie voor te zijn

Nieuwe ERP-software kan veel opleveren, maar vraagt om een investering vooraf. Om de voordelen van nieuwe software goed te benutten is het noodzakelijk dat ROI killers zoals vertraging en weerstand buiten de deur blijven.

Verhaal lezen

Strategische sessie met Menno Lanting voor winnaars Digitale Innovatie Koploper Award

De winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award hebben vrijdag 12 januari een strategische sessie met Menno Lanting bijgewoond. Op basis van eigen cases gingen aanwezige vertegenwoordigers van Joolz, Eureco-Pharma, Vespo en i-Team Global met Menno Lanting en GAC in op de mogelijkheden die de Digitale Transformatie biedt.

Verhaal lezen

Eventverslag – Wanneer overstappen op Business Central?

De cloud zet zijn onomkeerbare transformatie van het bedrijfsleven voort. Maar wanneer kun je je als organisatie het beste bij die vernieuwing aansluiten? Om een mogelijk antwoord te geven, hield GAC op 23 mei een klantendag waarin Microsoft Business Central de boventoon had.

Verhaal lezen

GAC lanceert nieuwe Werken Bij website

Succes vloeit voort uit de juiste mensen op de juiste plaats. Met de lancering van een nieuwe Werken Bij website wil GAC kennis maken met zowel opkomend als ervaren talent dat een persoonlijke aanpak waardeert.

Verhaal lezen

Winnaars tweede Digitale Innovatie Koploper Award zijn Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie

GAC heeft tijdens Smart Central 2018 Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie onderscheiden met de Digitale Koploper Innovatie Award (DIKA). GAC onderscheidt hiermee organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. De vier winnaars vormen de innovatieve voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven.

Verhaal lezen

Smart Central 2018 Digitale Transformatie maakt revolutie van evolutie

“IT heeft de wereld veranderd, maar die veranderingen waren eerder een evolutie dan een revolutie. De Digitale Transformatie brengt daar verandering in. We zien bedrijven in beweging komen.” Met deze gedachte opende Algemeen Directeur van GAC Erik van Driel de best bezochte editie van Smart Central tot nu toe.

Verhaal lezen

Regio Business – GAC Business Solutions is Het vitaalste bedrijf van Brabant

’s Ochtends even scrummen in Griekenland, dan door om te werken aan de bikedesk in Costa Rica, even een conference call in Sardinië en daarna gezellig samen een vitale lunch weghappen in de buurt van Okinawa. En dat allemaal op één plek in Oirschot!

Verhaal lezen

GAC is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant

GAC Business Solutions is Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant. Het vitaliteitsprogramma van de automatiseerder is uitgebreid met onder meer deskbikes, ergonomische krukken, deskyoga en vitale lunches. Algemeen directeur Erik van Driel: “De prijs is echt een verrassing. Al hebben we hier wel erg ons best voor gedaan natuurlijk.”

Verhaal lezen

Eventverslag – Microsoft Dynamics NAV nu en in de toekomst

GAC hield op 22 juni een goed bezochte jaarlijkse klantendag. Peter Bosch, Operationeel Directeur van GAC, opende de dag: “In een wereld waarin alles naar de cloud beweegt, is zekerheid nodig. Laat GAC uw gids zijn op die reis naar de digitale wereld.”

Verhaal lezen

GAC implementeert Dynamics 365 Business Central bij De Reijnen Groep

GAC migreert familiebedrijf De Reijnen Groep (waaronder ORIT) naar de Cloud. Na een eerdere overstap naar Microsoft Office 365 is nu de boekhouding via Dynamics 365 Business Central online gezet. Frans Reijnen, eigenaar van De Reijnen Groep: “Met deze stap nemen we afscheid van onze servers en alle zorgen en problemen die daarmee gepaard gaan.”

Verhaal lezen

AVG privacywet bekend bij meerderheid Nederlandse organisaties, slechts twintig procent verwacht op tijd klaar te zijn

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Uit een enquête van Microsoft onder 600 Nederlandse directeuren en IT-Managers blijkt dat een meerderheid bekend is met de wetgeving en de eisen die deze aan de organisatie stelt.

Verhaal lezen

Eigen klantgegevens potentiële goudmijn voor accountantskantoren

In de gegevens die de accountant beheert, schuilt tevens het inzicht om klanten beter te benaderen en de dienstverlening te vernieuwen. Dat vraagt om andere verkooptactieken en een verversing van de marketingstrategie.

Verhaal lezen

De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions en Microsoft

De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365. Algemeen directeur van GAC Erik van Driel: “De Jong & Laan en GAC delen een duurzame visie op ondernemen en stellen beiden de klant centraal. Dat is een mooie basis om, samen met Microsoft, de Digitale Transformatie voor deze organisatie verder vorm te geven.”

Verhaal lezen

Whitepaper – Hoe haal ik meer uit mijn B2B e-commerce

Wist u dat 83 procent van alle professionele inkopers voorafgaand aan een order online onderzoek doet? Van de professionele B2B-inkopers koopt 62 procent al producten online. Forrester Research verwacht dat de online B2B e-commerce markt tussen nu en 2020 verdubbelt ten opzichte van die voor B2C. Is uw e-commerce oplossing klaar voor deze groei? GAC heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd waarin wij kansen en voordelen bekijken, en tips geven om meer uit uw huidige e-commerce oplossing te halen.

Verhaal lezen

Webwarenhuis fonQ live met Microsoft Dynamics NAV van GAC

GAC heeft bij fonQ.nl Trade+ geïmplementeerd; een volledige ERP-oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Het webwarenhuis - dat compleet is in wonen, koken en tuin - verwerkt vanaf nu via Trade+ automatisch dagelijks gemiddeld 2.500 orders die via de webshops binnenkomen. Daarnaast vervangt de aanwezige business-logica in Trade+ delen van de bestaande interfaces en is de klantenservice volledig overgestapt op de servicemodule binnen Trade+.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together