Zoeken

De nieuwe realiteit van containertransport

Ontdek de nieuwe realiteit van containertransport en hoe je kunt anticiperen op de uitdagingen van piraterij, langere transittijden en stijgende tarieven. Onze blog onthult hoe slimme software en strategische containerplanning je kunnen helpen de efficiëntie te verhogen en kosten te beheersen in een veranderende logistieke wereld.

Verhaal lezen

Hartverwarmende Fietsmarathon ‘tousensemble’ Ondersteunt de Strijd tegen Kanker

"Ontdek de inspirerende 24-uurs fietsmarathon 'tousensemble' in Deinze, opgezet door kankerpatiënt Lieven en gesteund door 21 teams. Dit evenement, vol solidariteit en gemeenschapszin, zamelt fondsen in voor 'Kom op tegen Kanker', onderstreept door Lievens motto: 'Samen sterk in de strijd tegen kanker'."

Verhaal lezen

Change management: de onmisbare schakel in jouw ERP implementatie

Op zoek naar een succesvolle ERP-implementatie? Vergeet de technologie niet, maar onderschat vooral het menselijke aspect niet. Change management is de sleutel. Ontdek hoe het ADKAR-model de mens centraal stelt en zorgt voor een soepele overgang naar nieuwe systemen. Elk project is pas echt succesvol als het hele team erachter staat. Kies wijselijk, kies voor een partner die jouw team waardeert.

Verhaal lezen

5 redenen om jouw e-commerce en ERP oplossing te versterken met PIM

Zoek je een manier om productinformatie te stroomlijnen in het digitale tijdperk? Ontdek hoe een PIM-systeem groothandels helpt om consistentie, efficiëntie en groei te waarborgen in onze nieuwste blog.

Verhaal lezen

Effectief debiteurenbeheer voor gezonde cashflow in groothandel

De impact van automatisering op debiteurenbeheer in de groothandelssector, met een focus op de voordelen van softwareoplossingen en een blik op de toekomst van efficiëntie in debiteurenbeheer.

Verhaal lezen

Forbes erkent Microsoft Business Central als top Cloud ERP-oplossing

In de huidige digitale wereld is het hebben van een betrouwbaar en efficiënt ERP-systeem cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Forbes, een wereldwijd erkende autoriteit in de zakenwereld, heeft onlangs Microsoft Business Central gepositioneerd als een topkeuze voor cloud ERP-software. Laten we eens kijken naar de redenen achter deze erkenning.

Verhaal lezen

De sleutel tot succesvolle productinformatie

De wereld van Product Data kan verwarrend zijn met zijn diverse terminologie en concepten. We inspireren en begeleiden je graag in de fascinerende wereld van Product Information Management (PIM)

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together