Eén platform voor alles

Vernieuwend, op maat gemaakt en schaalbaar op de noden van jouw bedrijf
Start nu met Microsoft Business Software

Standaard software voor jouw processen

Met welk Microsoft-programma je ook werkt, bv Word, Excel, CRM of Business Central, de interface is herkenbaar. De software van Microsoft is een eenheid. Onder de noemer ‘One Microsoft’ gaat de integratie net een stap verder. Hierdoor kunnen alle apps uit de Microsoft portfolio perfect op elkaar afgestemd samenwerken, dit om jouw medewerkers zo efficiënt mogelijk te laten werken. Op welke manieren je te werk wil gaan of welke apps je ook wil gebruiken, de software van Microsoft geeft je een ultieme begeleiding in je proces.

Een software systeem dat alle anderen doet vergeten

Overal beschikbaar, altijd up-to-date
Up to date en altijd beschikbaar, dat is de cloud

De laatste versie staat telkens klaar

Te allen tijde toegang hebben tot, zonder aan apparaten verbonden te zijn? Het Cloud platform van Microsoft – Azure – maakt dit mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, zo heb je altijd toegang tot je documenten en bedrijfsapplicaties, iets wat niet meer weg te denken is wanneer je veel onderweg bent. De bedrijfssoftware van Microsoft zal de laatste bedrijfssoftware zijn dat je implementeert. Deze is volledig gemaakt en aanpasbaar op basis van je behoeftes.

YOU GAC
Growing Together
De som der delen is sterker dan het individu

Vernieuwing met het Power Platform

Klant specifieke oplossingen met standaard software? Door middel van ons krachtig Power Platform zorg je voor vernieuwingen in al je processen. De tools uit het power platform kan je afzonderlijk gebruiken of samen met de andere Dynamics365 producten.Met Power BI krijg je snel controle en een overzicht om moeilijke knopen door te hakken. Maak bedrijfsspecifieke apps middels Power Apps of verhoog de productiviteit door slimme geautomatiseerde processen in Power Automate. Voeg 400+ applicaties toe in je processen met standaard connectoren.

Geïnteresseerd in onze werking en producten?
Samen het struikelblok weg werken
Waar wil je naartoe met jouw bedrijf? Heb je graag een partner die je kan begeleiden in het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen en je digitale transformatie. De dagelijkse uitdagingen die productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners hebben worden door ons vertaald in oplossingen specifiek voor jouw branche. Geïnteresseerd hoe alles in zijn werking zal gaan? Neem dan zeker contact op met ons en je krijgt spoedig een antwoord op je vraag.
Wouter staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together