Werken wordt gemakkelijker

De juiste software oplossing om slim te automatiseren

De digitale transformatie heeft al veel geholpen om het werk eenvoudiger te maken en zal dit in de toekomst blijven doen . Met nieuwe, snelle en veranderende digitale technologie kan je nog sneller de problemen oplossen. Het transformeren van manuele processen naar digitale processen is onze hoofdzaak. Doeltreffende digitale tools voor de procesoptimalisatie van jouw KMO liggen binnen handbereik. We zijn op de hoogte van de struikelblokken die je tegenkomt, dit vertaalt zich in onze bedrijfssoftware speciaal voor jouw branche. De software Production365, Medical365 en Trade365 dat wij aanbieden zijn 100% cloud en dus alle tijde beschikbaar. Zo blijf je vooruitgaan in het digitaal transformeren van je processen.

Een softwaresysteem speciaal voor jou

100% cloud, altijd beschikbaar
Eén systeem dat al je processen beheert

Makkelijk te gebruiken en actueel

Weinig moeite, groot resultaat! Manuele processen die te veel tijd vergen kunnen makkelijk geautomatiseerd worden met een kleine ingreep. Zelf repetitieve taken en terugkerend werk automatiseren kan je met onze oplossingen die steunen op Microsoft technologie. MS applicaties zijn ontworpen om probleemloos met elkaar te connecteren, waardoor je veel tijd kan uitsparen. Een kleine initiatie nodig om te weten hoe deze technologieën je kunnen dienen? Onze medewerkers staan paraat.

YOU GAC
Growing Together
Wat kunnen we betekenen voor jou?

Microsoft Business Software in jouw branche

Onze specialiteiten bevatten productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners. De oplossingen die wij aanbieden voor jullie branches zijn Production365, Medical365 en Trade365. Door middel van de jarenlange ervaring van onze consultants in jouw branche weten we welke oplossingen best van toepassing zijn om jouw organisatie voorbij de volgende horde te helpen. Geïnteresseerd in onze oplossingen en hoe deze in de praktijk werken? Lees hieronder hoe we anderen in jouw branche al hielpen in het verleden. Lees hieronder hoe we anderen in jouw branche al hielpen in het verleden.

Geïnteresseerd in onze werking en producten?
Samen het struikelblok weg werken
Waar wil je naartoe met jouw bedrijf? Heb je graag een partner die je kan helpen naar het volgende niveau door digitale transformatie en je bedrijfsprocessen te optimaliseren. De struikelblokken die je zal tegenkomen op je pad hebben wij al eens meegemaakt en gestandaardiseerd in onze oplossingen. Geïnteresseerd hoe alles in zijn werking zal gaan? Neem dan zeker contact op met ons en je krijgt spoedig een antwoord op je vraag.
Wouter staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together