Efficiëntie in de maakindustrie

Je ERP systeem in de cloud

Gebruik een compleet softwarepakket dat je ondersteunt in de core-processen van jouw onderneming. Met Production365 hou je steeds rekening met bedrijfsstrategieën, marges en je productieproces. Power BI geeft je inzicht in je capaciteit en dankzij het maken van apps kan je kwaliteitscontroles ondersteunen.

Onze innovatieve ERP software is volledig Cloud-based en is volledig geoptimaliseerd voor jou sector. Dankzij de kracht van Microsoft en de personalisatie van GAC krijg je het beste van beide werelden.

Production365
Starter

Ideaal voor compacte productiebedrijven die de eerste stap in de digitale transformatie willen zetten. Start vandaag nog met het digitaliseren van je productieproces!

€ 45,50
per gebruiker
per maand
Meest gekozen
Production365
Plus

Wil jij de volgende stap zetten in de digitale transformatie van jouw productieorganisatie? Dan is dit de oplossing voor jou! Alle noodzakelijke functies zijn aanwezig.

€ 51,-
per gebruiker
per maand
Production365
Enterprise

Ben jij een projectmatig producerend bedrijf of ben je toe aan geavanceerde grafische productieplanning? Dit is het pakket dat jouw capaciteit gaat optimaliseren.

€ 68,-
per gebruiker
per maand