Één oplossing: Trade365

Geoptimaliseerd voor online retail en groothandel

Alle onderdelen van je interne processen zijn naadloos op elkaar afgestemd. Dankzij Trade365 heb je alle mogelijkheden om accuraat te communiceren met leveranciers, partners en klanten. Je hebt steeds inzicht in zendingenbeheer, marges, inkoop verwerking en meer… Met geautomatiseerde extra’s zoals besteladviezen krijg je ook nog een extra hand om ieder mogelijk probleem in je groothandel voor te blijven.

Dankzij de kracht en functionaliteit van Microsoft Business Central en de branchekennis van GAC heb je met Trade365 het beste van twee werelden. De sterkte van Microsoft en de persoonlijkheid/personalisatie van GAC. Zo haal je de 100% cloudoplossing in huis voor een innovatief ERP systeem dat jou vooruit helpt.

Trade365
Starter

Ideaal voor compacte handelsondernemingen die hun processen willen digitaliseren en bedrijven die voornamelijk groot en/of internationaal inkopen. Dankzij standaard software kun je met dit pakket snel van start.

€ 27,-
per gebruiker
per maand
Meest gekozen
Trade365
Plus

Kies dit pakket wanneer jij een sterke focus hebt op e-commerce en betere grip wil op je marges. De meest gekozen versie voor handelsondernemingen:

€ 32,-
per gebruiker
per maand
Trade365
Enterprise

Het meest complete pakket, dankzij raamcontractenbeheer en geavanceerde logistieke optimalisaties. Met dit pakket ga jij voor het maximaliseren van je marges.

€ 48,50
per gebruiker
per maand
Trade365
Starter
Trade365
Plus
Trade365
Enterprise

Controleer je marge

Op voorhand een duidelijk zicht op je kosten en geplande marge. Zo word je bedrijf voorspelbaar en kan je de daadwerkelijke resultaten analyseren in Power BI.

Automatische inkoopadviezen

Ontvang steeds een dynamisch inkoopadvies om zo de uitdaging van vraag en aanbod makkelijker te verwerken. Dankzij de automatische verwerking binnen Trade365 blijf je steeds up to date.

Alle orders digitaal

Ontvang alle soorten orders en verwerk deze onmiddellijk digitaal. Dankzij jouw digitalisatie blijft de klant ook steeds op de hoogte en voorkom jij onnodige fouten tijdens data-invoer.

E-commerce voor bedrijven en consumenten

Focus je op jouw doelgroep met Trade365, integreer dit naadloos in je webshop en zorg dat je alle leverbeloftes eenvoudig nakomt.

Je magazijn volledig in orde

Samen met Trade365 zorg je voor een optimaal ingericht magazijn en bespaar je tijd en moeite tijdens orderpicking. Krijg inzicht in alle producten en maak gebruik van barcode scanning.
Ontdek hoe we je kunnen helpen
We denken met je mee
Zoek je een sparringpartner die meedenkt over hoe je met jouw bedrijf naar de toekomst gaat? Maak gebruik van onze expertise en de ervaring die we meebrengen van anderen in je sector en laten we samen je onderneming laten groeien.
Koen laat het je graag zien!

Is Trade365 iets voor jouw bedrijf?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together