YOU GAC
Growing Together

Growing Together

Onze filosofie, onze leidraad

Het geheel is meer dan de som der delen, dit betekent dat samenwerken essentieel is. Samen staan we sterker en groeien we beter. Wij staan voor je klaar in dit verhaal:

• Groei in omzet of winst
• Hogere flexibiliteit in de organisatie
• Versterken innovatief vermogen door digitalisatie
• Klanttevredenheid stijgt
• Meer relaties, partners en klanten
• Imagoboost
• Groeidoelen worden bereikt en nieuwe worden gesteld.

Growing Together is onze lijfspreuk die we dag in, dag uit hanteren. Onze lijfspreuk staat garant voor het duurzaam groeien in onze organisatie en onze relaties.

Digitale transformatie van jouw organisatie
Samen successen vieren en nieuwe doelen stellen
Sommige organisaties hebben al bepaalde middelen die ze kunnen gebruiken, maar niet weten hoe. Digitale transformatie verandert het landschap waarin organisaties werken. Zowel intern als extern samenwerken in de organisatie wordt zo veel eenvoudiger gemaakt. Automatiseer processen door digitale transformatie en besteed meer tijd aan je klanten.

Digitaal Transformeren draait om groot denken, klein beginnen en snel groeien.

Branche expert

Wij spreken dezelfde taal

Een partner die weet wat er gaande is en die je begeleidt wanneer je doorheen moeilijke processen gaat is essentieel bij een digitale transformatie van je bedrijf. Binnen GAC hebben we branche specialisten die op elke linie actief zijn. Wanneer er nieuwe uitdagingen op je pad komen, kijken we samen met onze medewerkers hoe we deze met onze standaard software zo snel mogelijk kunnen overbruggen.

Geef je medewerkers meer tools

Boost je klanttevredenheid

Optimaliseer processen en operatie

Transformeer producten

BHAG

Op weg naar 150.000 tevreden gebruikers

In 2018 hebben wij een Big Hairy Audacious Goal geformuleerd. Dat is een langetermijndoel waar we als organisatie aan werken. Onze BHAG: in 2033 willen wij 150.000 tevreden gebruikers ondersteunen.

Deze BHAG streven we na door gerelateerde kleinere doelen te formuleren en te verwezenlijken. Iedere afdeling en iedere medewerker heeft een eigen BHAG. Benieuwd welke dat zijn? Vraag het ons.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook voor ons van groot belang

Bij GAC hechten we uitermate veel belang aan maatschappelijk verantwoorde doelen. Wij steunen verschillende initiatieven en geven onze medewerkers de ruimte bij te dragen. Growing Together, dat is ook ons steentje bijdragen aan de maatschappij.

Stichting Circle4Life
Ieder kind, waar ook ter wereld, heeft recht op een fijne jeugd, op bescherming, op een goede gezondheid, op liefde, op een huis om in te wonen en een bed om in te slapen.
Naar de Top voor KiKa
De stichting Naar de Top voor KiKa brengt jaarlijks een groep klimmers bij elkaar. Zij halen zoveel mogelijk donaties binnen om Stichting KiKa te ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker.
Alpe d'HuZes
Jaarlijks nemen duizenden mensen deel aan het wielerevenement Alpe d'HuZes om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoekfonds bij KWF Kankerbestrijding.
Kili Explorer
Kili Explorer haalt met een zesdaagse klim naar de top van de Kilimanjaro een kwart miljoen euro op om het leven van voormalige kindsoldaten in Noord-Uganda te verbeteren.
Geïnteresseerd in onze werking en producten?
Stuur ons gerust een mail of vul het contactformulier in
Stuur ons een mail of vul het contactformulier in. Onze collega's helpen je graag verder en nemen snel contact op.
Bert staat voor je klaar

Laat je vraag achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together