Wij willen maar één ding: tevreden klanten

Alles start met het implementeren van de bedrijfssoftware. Dit is enkel het begin en zeker niet het eindstation. Deze doelstelling behalen wij door onze software optimaal te installeren en aansluitende eersteklas ondersteuning te voorzien.

De oplossingen die wij leveren aan jullie organisatie is een combinatie van advies en eigen add-ons voor Microsoft Dynamics 365 Business Central. Onze add-ons zijn standaard configuraties voor jouw branche, dit spaart bij de implementatie zowel kosten als tijd. Die standaard wordt aangevuld met eigen apps die je onderscheiden van je concurrenten.

Tijdens het implementeren van je bedrijfssoftware helpen onze consultants graag. Zij zoeken naar de beste aanvullingen en slimme oplossingen om jouw unieke uitdagingen te kunnen overbruggen. Wanneer er unieke aanpassingen nodig zijn om optimaal te functioneren schieten onze developers in actie.

YOU GAC
Growing Together
Consultancy

Het stopt niet bij enkel bedrijfssoftware

Onze consultants hebben allemaal een branche specifieke specialisatie door hun achtergrond, ze hebben ook veel kennis van technische innovatie op hun werkgebied. Samen met jouw organisatie gaan ze kijken welke bedrijfssoftware de beste optie is. Standaardsoftware krijgt onze voorkeur, deze implementatie is goedkoper en onderhoud is eenvoudiger. Anderzijds hebben we ook inhoudelijke specialisten in dienst, zij kunnen jullie helpen met het inrichten van BI (Business Intelligence) en projectmanagement-oplossingen.

On-premise of in de cloud?
Ons advies is:
On premise werken of in de cloud? Zowel online als volledig lokaal kunnen wij implementaties opleveren. Naast je eigen voorkeur speelt natuurlijk ook de vraag wat het beste aansluit bij jouw wensen. Onze consultants beantwoorden deze vraag graag en bieden in beide gevallen ondersteuning.
Development

Apps en extensions maken de oplossing compleet

Elk bedrijf is exceptioneel en heeft zijn eigen werking. Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat je uniek bedrijf ook speciaal op maat gemaakt unieke software gebruikt. Dit verwezenlijken zij door kleine aanpassingen met Apps of Power Apps te maken of door compleet maatwerk te verrichten. Onze ontwikkelaars werken onderling hecht samen met de collega’s in Oirschot en ons GAC-team in India.

Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Laurens staat voor je klaar

Laat je vraag achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together