The Digital Neighborhood

GAC Business Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood. The Digital Neighborhood is een gemeenschap van 12 technologiebedrijven… en er komen er nog steeds bij. We zijn gericht op Microsoft-services en zijn experts op het gebied van data, applicaties, de cloud en business intelligence. Allemaal trots onafhankelijk. Allemaal naadloos met elkaar verbonden. We doen allemaal een beroep op elkaars expertise om jouw digitale potentieel te realiseren.

The Digital Neighborhood GAC
Growing Together
Cmotions
GAC

Cmotions

Cmotions is specialist op het gebied van analytics en data science. Cmotions verklaart en voorspelt ontwikkelingen die van belang zijn voor de sturing van een organisatie.
Cmotions
Focus Enterprise Solutions
GAC

Focus Enterprise Solutions

Focus is strategisch partner voor implementatie en beheer van Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management en Extended Banking bij Small Medium Enterprises.
Focus Enterprise Solutions
Pink Elephant
GAC

Pink Elephant

Pink Elephant is een werkplekken specialist. Met de werkplek diensten van Pink profiteren klanten van een efficiënte en veilige digitale werkomgeving.
Pink Elephant
True
GAC

True

True is onze cloud specialist. Ze helpen organisaties bij hosting en cloud oplossingen. Volledig managed, proactief en met deskundige kennis en support.
True
DMP
GAC

DMP

Data Management Specialist zorgt ervoor dat al je data in veilige handen is en blijft. Diensten zoals opslag, Back-up, Recovery en de Cloud.
DMP
Projectum
GAC

Projectum

Project en procesmanagement specialist Projectum helpt organisaties door de werkprocessen te moderniseren met behulp van het Power Platform en eigen software.
Projectum
Delegate
GAC

Delegate

Delegate helpt klanten met advies over digitale transformatie en implementeren en beheren van Microsoft IT-oplossingen.
Delegate
Sulava
GAC

Sulava

Sulava levert de experten om met alle Microsoft-tools aan de slag te kunnen.
Sulava
Iquality
GAC

Iquality

Iquality heeft heel wat multidisciplinaire teams die nauw samenwerken om alle Apps, websites en software nauw te laten samenwerken.
Iquality
2Foqus
GAC

2Foqus

2Foqus brengt data, bedrijfsresultaten en mensen samen in slimme bedrijfsoplossingen. Met focus op de 4 pijlers Data Literacy, Data Management, Analytics en Acadamy, laat 2Focus haar klanten meer uit hun data halen.
2Foqus
Fullstaq
GAC

Fullstaq

Fullstaq helpt bedrijven bij het aanpakken van complexe technologische uitdagingen en ze spelen een actieve rol in de cloud-native gemeenschap. Fullstaq helpt zowel start-ups als ondernemingen hun Kubernetes-ambities te realiseren.
Fullstaq
Active Professionals
GAC

Active Professionals

Active Professionals is dé dienstverlener op het gebied van data vraagstukken. Met hun jarenlange ervaring helpen ze bedrijven met het opzetten van de juiste architectuur en met het analyseren en beoordelen van bestaande data. Ook voorspelt Active Professionals toekomstige resultaten en formuleren ze actiegerichte inzichten, welke de bedrijfseffectiviteit verhoogt.
Active Professionals
Krijg je graag meer informatie?
De beste oplossing vind je hier
Denk je dat één van onze partners je ook kan helpen? We helpen je bij het maken van een keuze en brengen je graag samen. Neem gerust contact met ons op.
Wouter staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together