YOU GAC
Growing Together

Transparantie en duidelijkheid spelen de hoofdrol

De GAC Implementatie Methodiek steunt op decennia eigen ervaring in combinatie met Microsoft Sure Step. Transparantie en duidelijkheid spelen de hoofdrol. Zowel voor jou als voor onszelf leggen we vooraf vast welke rollen en verantwoordelijkheden er zijn binnen het project. Iedere fase is helder gedefinieerd en voorzien van meetbare resultaten. Zo weten we altijd wat we van elkaar mogen verwachten.

Wij werken bij voorkeur met standaardoplossingen en hebben zelf ook standaarddocumenten en -templates ontwikkeld. Dat maakt zowel de implementatie als het onderhoud beter beheersbaar. Door inzet van kant-en-klare modules kunnen we op basis van de Proof Of Concept werken. Je ziet tijdens de implementatie wat we opzetten en kunt sturen op resultaat.

verhaal
01

De GAC Implementatie Methodiek

Optimale match met jouw organisatie

Kerngebruikers maken het verschil

Kerngebruikers maken het verschil binnen een project. Tijdens de implementatie werken we hecht samen met de mensen uit jouw organisatie. Deze kerngebruikers leren de software en oplossing al tijdens de impementatie gebruiken. Andersom geven zij feedback om een optimale match met jouw organisatie te garanderen. Na live-gang fungeren de kerngebruikers als vraagbaak voor de organisatie. Vanzelfsprekend staan onze mensen klaar om ze in die taak te ondersteunen.

Train bij GAC Educational Services en haal meer uit je bedrijfssoftware.

GAC Educational Services

Opleidingen en trainingen

Wil je meer halen uit je bedrijfssoftware? GAC Educational Services biedt opleidingen en trainingen aan. Je kunt in Oirschot gebruik maken van onze volledig uitgeruste trainingslokalen. Als het je beter uitkomt bij jou op locatie, kunnen onze mensen ook daar trainingen verzorgen. Voor welke optie je ook kiest, je bent verzekerd van Nederlandstalig, up-to-date lesmateriaal.

Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat altijd voor je klaar bij GAC

YOU GAC
Growing Together