Inzicht in de prestaties van je leveranciers is cruciaal voor een succesvolle inkoop- of verkoopstrategie. Met onze configureerbare beoordelingskenmerken en wegingsfactoren kun je jouw leveranciers op een gestructureerde manier beoordelen. Je kunt deze beoordelingen ook toepassen op jouw eigen leveringen, zodat je altijd een duidelijk beeld hebt van de prestaties van zowel jouw leveranciers als jouw eigen organisatie.

Onze tool is niet alleen handig voor inkoop en verkoop, maar biedt ook de mogelijkheid om eigen beoordelingskenmerken en wegingsfactoren toe te passen. Hierbij kun je zowel kwantitatieve als kwalitatieve beoordelingskenmerken gebruiken, die automatisch worden verwerkt.

Met deze tool hoef je je nooit meer zorgen te maken over de prestaties van jouw leveranciers. Je hebt altijd direct inzicht in de prestaties van zowel jouw leveranciers als jouw eigen organisatie. Dit helpt je om betere beslissingen te nemen en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Krijg eenvoudig inzicht in de performance van je leveranciers. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk onderstaande video van Tommie.

Production365 borgt de (al dan niet automatische) vastlegging van de kwaliteitsmetingen. Gebruik deze data om nieuwe inzichten te krijgen. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, bekijk onderstaand interactief demo rapport. Het geeft je een beeld hoe je met Production365 al jouw KPI’s op het gebied van inkoop eenvoudig inzichtelijk maakt in grafische Power BI rapportages:

 

YOU GAC
Growing Together