Zoeken

5 Trends in de groothandel

In de steeds veranderende wereld van de groothandel zijn aanpassingsvermogen en inzicht essentieel. Onze whitepaper belicht vijf kernthema's, van de verdere evolutie in e-commerce tot het toenemende accent op duurzaamheid, die cruciaal zijn voor moderne groothandelsstrategieën. Ontdek nieuwe inzichten en lees meer over de toekomstige uitdagingen.

Download

Boost jouw organisatie met Business Central in de Cloud

In het digitale tijdperk is verandering onvermijdelijk. Duik dieper in met onze whitepaper en zet de stap naar transformatie.

Download

De ultieme gids voor Product Data Management

Worstelt u met ongestructureerde productinformatie? Deze gids laat zien hoe u wanorde omzet in gestroomlijnde processen. Leer hoe PIM en MDM uw efficiëntie verhogen en bijdragen aan succesvol productbeheer.

Download

De ultieme gids voor succesvolle ERP-implementaties: Effectief change management

Download

Het ERP-selectietraject Van RFP tot keuze van jouw ERP

Ontdek hoe jij met ons whitepaper via een helder RFP-proces het ideale ERP-systeem voor jouw organisatie kiest. Leer over het samenstellen van een effectief team en de belangrijke factoren die jouw keuze beïnvloeden. Laat je inspireren tot een geïnformeerde beslissing.

Download

Hoe kies je de juiste PIM oplossing?

Deze whitepaper, "Hoe kies je de juiste PIM (Product Information Management) oplossing?", dient als een gids voor bedrijven die hun productgegevens efficiënt willen beheren. Het onderstreept de rol die PIM speelt in het centraliseren, structureren, en delen van productinformatie, wat essentieel is voor het verbeteren van de interne efficiëntie en het stimuleren van de verkoop.

Download
YOU GAC
Growing Together