Branche
Groothandel
Categorie
Power BI

Waarom Power BI?

Wanneer je kiest voor Power BI. kies je voor één van de grootste en snelst groeiende business intelligence oplossingen op de markt. Voor het dertiende jaar op rij, is Microsoft uitgeroepen tot leader in het Gartner Magic Quadrant 2020 voor analytics en business intelligence systemen.

Power BI komt maandelijks met nieuwe updates om blijvend voorop te kunnen lopen. Zo komen de nieuwe Power BI functies en verbeteringen automatisch beschikbaar. Deze vernieuwingen worden bepaald, door ideeën die door de zogenaamde communicatie worden ingediend. Deze telt inmiddels meer dan een half miljoen leden wereldwijd.

Doordat je Power BI Desktop vandaag de dag gratis kunt gebruiken en daarnaast Power BI Pro voor een laag maandelijks bedrag per gebruiker kunt afnemen is. Is het mogelijk om zeer laagdrempelig in te stappen op deze business intelligence oplossing.

Voor GAC Business Solutions is het daarnaast een groot voordeel, dat Power BI met standaard connectoren te verbinden is aan Dynamics 365 Business Central, Sales, Customer Service en Project Service Automation. Met als voordeel dat klanten van GAC Business Solutions gebruik kunnen maken van een brede set aan templates specifiek voor de branches groothandel, productie en zakelijke dienstvelening.

YOU GAC
Growing Together