Geplaatst op
27/11/2023
Leestijd
3 min leestijd
Categorie
E-commerce

GAC Business Solutions België ontvangt  Partner Solutions Award van Perfion

Als onderdeel van The Digital Neighborhood, streeft GAC Business Solutions ernaar om een sterke gemeenschap van technische expertise te vormen. Dit wordt bereikt door nauwe samenwerking met partners zoals Perfion (PIM), en door het leveren van geavanceerde technologieën en oplossingen die bedrijven helpen hun digitale transformatie te realiseren.

De award uitgereikt door Perfion benadrukt de toewijding van GAC aan het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en diensten, en bevestigt onze expertise in Perfion-implementaties. Met een indrukwekkend trackrecord van 25 succesvolle Perfion-implementaties en de ondersteuning van meer dan 350 Perfion-gebruikers, heeft GAC zijn positie als toonaangevende IT-partner in België versterkt.

Onze erkenning met de Perfion Partner Solutions Award is een bevestiging van de kracht van partnerschap en innovatie.

Het is een bewijs van onze toewijding aan het leveren van superieure IT-oplossingen die onze klanten helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. We zijn trots op onze samenwerking met Perfion en kijken uit naar vele jaren van gezamenlijk succes,” aldus Wim Van Heesvelde CEO van GAC Business Solutions België.

De Partner Solutions Award is een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van GAC. We zijn vastbesloten om onze marktpositie te versterken en onze PIM expertise verder uit te breiden. Met de steun van partners zoals Perfion, is GAC goed gepositioneerd om deze ambitie te realiseren.

Als je bedrijf uitdagingen ondervindt met Product Information Management (PIM), of als je vragen hebt over het optimaliseren van je PIM-strategie, neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren Product Team is er om je te helpen de complexiteit van PIM te doorgronden en samen oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Met onze bewezen expertise en onze bekroonde samenwerking met Perfion, staan we klaar om je te ondersteunen bij het bereiken van je bedrijfsdoelstellingen en het versnellen van je digitale transformatie.

De Perfion Partner Solutions Award is een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van GAC.

 

Download onze whitepaper: De ultieme gids voor product data management

Ontdek de sleutel tot succes in Product Data Management met onze whitepaper “De Ultieme Gids voor Product Data Management”. Compact, verhelderend en boordevol praktische inzichten, is deze gids uw toegangspoort tot het meesterlijk beheren van uw productgegevens. Vul snel uw gegevens in onderaan de blog en start vandaag nog met het versterken van uw PDM-strategie. Uw volgende stap in efficiënt beheer wacht op u!

BELGIE | Whitepaper PIM: De ultieme gids voor Product Data Management

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

YOU GAC
Growing Together