Geplaatst op
12/10/2023
leestijd
3 min leestijd
Categorie
Business Central

In de moderne bedrijfswereld kunnen verouderde software, zoals NAVISION, een rem zetten op de groei en efficiëntie van organisaties. Overwegen om over te stappen naar Microsoft Dynamics 365 Business Central is niet enkel voordelig, maar ook essentieel voor de toekomst van jouw onderneming. Business Central staat garant voor een krachtig en efficiënt systeem dat ondernemingen bijstaat in hun dagelijkse werking, helemaal in lijn met de hedendaagse zakelijke noden.

In deze blogpost gaan we dieper in op de voordelen van een overstap van NAV naar Business Central.

Van NAV naar Business Central: jouw totaalbeeld en besluitvormingspartner

Business Central integreert alle facetten van je bedrijf, van financiën tot klantrelaties, en schetst zo een helder beeld van je bedrijfsactiviteiten. Bovendien garandeert de gegevensintegriteit en uitgebreide rapportagecapaciteiten dat je steeds weloverwogen zakelijke beslissingen kunt nemen.

Flexibiliteit op maat van jouw onderneming

Business Central is ontworpen met flexibiliteit als kernwaarde. Of je nu aan het begin staat met een start-up of reeds een gevestigde speler bent in de markt, het systeem kan naadloos worden afgestemd op jouw unieke bedrijfsbehoeften en ambities. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat je steeds klaar bent voor toekomstige groei en veranderingen. Voor meer inzicht in de implementatie en mogelijke uitdagingen, raden we je aan onze blog “De valkuilen bij een ERP-implementatie” te raadplegen. Hierin delen we essentiële tips en adviezen om een soepele overgang te garanderen.

Optimalisatie met Business Central: integratie als sleutel

Business Central combineert state-of-the-art functionaliteiten met de nieuwste technologische innovaties. De tools binnen dit systeem verhogen niet alleen de productiviteit, maar zorgen ook voor een gebruiksvriendelijke werkomgeving. Dankzij de intuïtieve interface en naadloze integratie met andere Microsoft-producten, zoals het Power Platform, kunnen bedrijven verder innoveren. Een praktisch voorbeeld van het Power Platform is het creëren van een maatwerkapp die automatisch verkoopgegevens analyseert en trends voorspelt, waardoor bedrijven proactief hun strategieën kunnen aanpassen.

De toekomst van zakelijke innovatie

Dankzij de voortdurende innovatie van Microsoft, ondersteund door geavanceerde technologieën zoals Copilot en AI, worden er regelmatig nieuwe functies en beveiligingsupdates toegevoegd aan Business Central. Deze integratie van kunstmatige intelligentie zorgt voor een nog slimmere en responsievere gebruikerservaring. Bovendien zorgt de flexibiliteit van dit systeem, in combinatie met onze Trade365-addon, ervoor dat je onderneming optimaal is voorbereid op toekomstige uitdagingen en groeimogelijkheden.

De technologische evolutie binnen de bedrijfswereld staat niet stil. Kiezen voor Business Central is kiezen voor innovatie. Met de genoemde voordelen en de steun van partners zoals GAC Business Solutions is het evident dat deze overstap niet enkel een slimme zet is, maar ook een cruciale investering in de toekomst van uw onderneming.

Ga van NAV naar Business Central!

Wilt je nog dieper ingaan op de voordelen en mogelijkheden van Business Central? We hebben een uitgebreide whitepaper samengesteld waarin we dieper ingaan op cruciale onderwerpen zoals:

• Kostenanalyse: Het vergelijken van Business Central SaaS met On-Premises oplossingen.
• Continuïteit en Innovatie: Ontdek hoe Dynamics 365 Business Central uw bedrijf kan ondersteunen in zowel de huidige operaties als toekomstige innovaties.
• Microsoft AppSource: Leer hoe u kunt kiezen voor kant-en-klare apps en het maatwerk kunt vermijden.

Deze whitepaper biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor bedrijven die overwegen de overstap te maken of hun huidige systeem willen optimaliseren.

Download nu onze whitepaper en zet de volgende stap in de digitale transformatie van jouw bedrijf.

Sarah staat voor je klaar

Laat je vraag achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

YOU GAC
Growing Together