Video 1 / 7

Wat is een PIM systeem?

Ontdek de kracht van een PIM-systeem: een essentiële tool voor het centraliseren van je productgegevens, van beschrijvingen tot prijzen. Garandeer consistentie en nauwkeurigheid over al je verkoopkanalen, voor een efficiënter beheer en verbeterde ERP-integratie.

Video 2 / 7

Tijds- en geldbesparende voordelen van het gebruik van PIM

Ontdek in deze video hoe een PIM-systeem tijd en geld bespaart door efficiëntie en samenwerking te verbeteren, en zorgt voor nauwkeurige productinformatie. Verhoog productiviteit en klanttevredenheid

Video 3 / 7

De kracht van nauwkeurige gegevens

Ontdek in deze video hoe een PIM-systeem de gegevenskwaliteit verbetert, processen stroomlijnt, en een superieure klantervaring biedt voor B2B-bedrijven.

Video 4 / 7

Productlancering met PIM

Ontdek in deze video hoe een PIM-systeem bedrijven een voorsprong geeft bij productlanceringen door het bieden van nauwkeurige en consistente productinformatie over alle kanalen, wat leidt tot snellere lanceringen, betere klanttevredenheid, en sterkere merkloyaliteit.

Video 5 / 7

Wereldwijde uitbreiding met PIM

Ontdek in deze video hoe een PIM-systeem bedrijven ondersteunt bij wereldwijde uitbreiding, door efficiënt beheer van productinformatie en vertalingen voor verschillende markten

Lees onze whitepaper: De ultieme gids voor Product Data Management

Ben je op zoek naar manieren om je productgegevens effectiever te beheren? Ontdek alles wat je moet weten met onze uitgebreide gids voor Product Data Management. Deze ultieme gids biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je productinformatie te stroomlijnen, efficiëntie te verhogen en je bedrijfsresultaten te verbeteren. Klaar om je productbeheer naar een hoger niveau te tillen?
Video 6 / 7

Voordelen van PIM voor het implementeren van ERP

Ontdek in deze video hoe een PIM-systeem de implementatie van ERP-systemen vergemakkelijkt door productgegevens te centraliseren, de kwaliteit van gegevens te verbeteren, en het migratieproces te stroomlijnen, wat resulteert in verbeterde operationele efficiëntie en schaalbaarheid

Video 7 / 7

PIM voor catalogi, prijslijsten en datasheets

Ontdek in deze video hoe een PIM-systeem de uitdagingen van het beheren van catalogi, prijslijsten, en datasheets aanpakt, door een centrale beheerplek te bieden voor accurate en consistente productinformatie.

Doe de PIM test

Wil je ontdekken of een Product Information Management (PIM) systeem iets voor jou is? Onze test biedt inzicht in hoe een PIM jouw bedrijf kan helpen.

Jeroen & Bruno inspireren je!

Hoe staat het met jouw Product Informatie?

YOU GAC
Growing Together